Stiri

10 filme din 2010

10 filme din 2010

Cele mai asteptate filme ale anului 2010.

 

1. The Book Of Eli

Regizori: Allen Hughes si Albert Hughes
Cu: Denzel Washington, Mila Kunis, Gary Oldman
Data lansarii in Romania: 29 Ianuarie 2010
Genul: actiune

Filmul prezinta un cataclism nimicitor care distruge o mare parte din asezarile omenesti. Cele ramase au o singura sansa in mana lui Eli, un razboinic singuratic care poarta asupra sa o carte care ar putea reprezenta unica sansa de salvare a omenirii. Insa un conducator despotic al unei asezari intentioneaza sa-i fure acestuia pretiosul obiect, punand in mare pericol salvarea societatii.

Teaser:

 

2. The Wolfman

Regizor: Joe Johnston
Cu: Emily Blunt, Anthony Hopkins, Benicio Del Toro
Data lansarii in Romania: 12 Februarie 2010
Genul: horror

Familia Talbot a fost greu incercata de soarta: cei doi fii si-au pierdut mama prematur, apoi fiecare si-a luat viata in maini instrainandu-se unul de celalat. Lawrence Talbot (unul dintre copii) pleaca de la mosia parinteasca in SUA, unde sta foarte mult timp. Este nevoit sa se intoarca dupa ce primeste un apel disperat de la logodnica fratelui sau (Gwen Conliffe), care il roaga sa il caute pe acesta din urma intrucat disparuse fara urma. Lawrence porneste impreuna cu tatal sau cautarile, timp in care afla despre un blestem ancestral care transforma oamenii muscati de lupi in creaturi ale intunericului insetate de sange si inzestrate cu o forta supranaturala atunci cand afara este luna plina. Creatura odioasa este ascunsa in padurile ce inconjoara satul sau natal. Pe parcursul vanatorii, Lawrence isi descopera o latura ascunsa si instinctuala despre care nici macar nu banuia ca exista si va constientiza faptul ca el insusi a cazut prada unui destin inspaimantator. Este un remake al filmului cu acelasi nume din anul 1941.

Teaser:

 

3. The Crazies

Regizor: Breck Eisner
Data lansarii in SUA: 26 februarie
Cu: Danielle Panabaker, Timothy Olyphant
Genul: horror

Oraselul Ogden Marsh este exemplul perfect al suburbiei americane… Insa o toxina eliberata in sursa de apa potabila ii face pe locuitorii acestuia, care prin definitie erau pasnici si respectuosi fata de comunitate, sa dezvolte comportamente homicidale. Orasul se transforma intr-un camp de bestii iar seriful orasului, David Dutton, este obligat alaturi de sotia sa insarcinata sa lupte impotriva bestiilor umane. Armata americana primeste ordinul de a nu lasa pe nimeni sa intre sau sa iasa din Ogden Marsh.

Teaser:

 

4. The Lovely Bones

Regizor: Peter Jackson
Data lansarii in Romania: 12 Martie 2010
Cu: Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Saoirse Ronan

Filmul prezinta povestea unei fetite de 14 ani ucisa de vecinul ei… Aceasta povesteste din Rai ce s-a intamplat, ne arata cum s-a schimbat viata celor din jurul ei dupa moartea sa si incerca sa usureze durerea familiei sale. De asemenea, fetita va incerca sa aseze in asa fel lucrurile pentru ca trupul ei sa fie descoperit si criminalul sa fie prins, mai ales ca el se pregateste pentru o noua crima.

Teaser:

 

5. Hot Tub Time Machine

Regizor: Steve Pink
Data lansarii: 19 martie

Cu: Crispin Glover, Chevy Chase, John Cusack
Genul: comedie

Cati dintre noi n-am vrea sa reparam gresilile facute in trecut? Ei bine, nu toti avem sansa pe care o au Adam, Nick, Jacob si Lou: patru prieteni de nedespartit in adolescenta, pe care viata i-a separat in timp. Fiind foarte frustrati de evolutia existentei lor, ei decid sa se reintalneasca la o cabana de ski din Pine Valley Lodge, la care obisnuiau sa isi petreaca timpul liber in prima tinerete. Dupa o noapte tumultoasa cu multa bautura, cei 4 devin subiectii unui experiment magic. Acestia sunt teleportati inapoi in timp, in anul 1987, prin intermediul unei cazi de baie si a unui mester sarit de pe fix, dar care ar putea fi singura persoana care ar putea sa-i aduca inapoi. Adam, Nick, Jacob si Lou retraiesc anii de care le era foarte mare dor si au posibilitatea de a repara unele greseli care ar putea sa le imbunatateasca prezentul.

Teaser:

 

6. Season of the Witch

Regizor: Dominic Sena
Data lansarii in Romania: 19 Martie 2010
Cu: Nicolas Cage

Behmen (Nicolas Cage) este un cavaler din Evul Mediu care se intoarce in tinuturile sale natale, pe care le gaseste pustiite de ciuma si primeste misiunea de la un cardinal sa caute o tanara vrajitoare banuita ca ar fi responsabila pentru raspandirea epidemiei. Insa drumul va fi plin de aventuri si incercari grele din partea unor puteri nici macar banuite…

Teaser:

 

7. Legion

Regizor: Scott Charles Stewart
Data lansarii in Romania: 12 martie
Cu: Kate Walsh, Dennis Quaid
Genul: thriller

Dumnezeu este suparat atat de tare pe omenire si pe faptele facute de catre oameni incat trimite o armata de arhangheli sa distruga planeta. Un grup de tineri aflati intr-un restaurant izolat pe o autostrada din America devin fara voia lor singura sansa de salvare a omenirii. Chelnerita Sandra care, fara sa stie, e insarcinata cu urmatorul Mesia, devine miza confruntarii. Eroii vor fi ajutati de nimeni altul decat Arhanghelul Mihail si in scurt timp localul devine un camp de lupta intre oameni, Mihail si ingerii furiosi trimisi de Dumnezeu.

Teaser:

 

8. Repo Men

Regizor: Miguel Sapochnik

Data lansarii (SUA): 2 aprilie
Cu: Jude Law, Forest Whitaker
Genul: SF

Actiunea filmului se desfasoara in viitorul apropiat, cand o companie (The Union) incepe sa creeze organe artificiale sofisticate si costisitoare prin intermediul carora durata medie de viata este extinsa. Latura diabolica a afacerii este ca oamenii care au beneficiat de ajutorul acestora si care se afla in incapabilitate de plata se vor confrunta cu echipa de recuperatori nemiloasa, care cu orice pret va recupera organele. Remy este cel mai bine pregatit dintre recuperatorii companiei The Union, insa sufera la un moment dat o criza cardiaca si este nevoit sa apeleze la ajutorul organelor respective. In scurt timp se ingroapa in datorii si un fost partener de-al sau este insarcinat sa recupereze de la acesta datoria… Remy fuge pentru a-si salva viata si o reintalneste dupa 10 ani pe Beth, fosta sa sotie, care si ea este in aceeasi situatie. Impreuna vor reusi sa evadeze din sistem.

Teaser:

 

9. Kick-Ass

Regizor: Matthew Vaughn
Cu: Nicolas Cage
Data lansarii in Romania: 16 aprilie
Genul: comedie/actiune

Nicolas Cage joaca rolul lui Dave Lizewski, un student nepopular cu o viata simpla, dar care intr-o zi se hotaraste sa devina un super erou…chiar si fara puteri speciale! Ecranizarea are la baza o carte de benzi desenate.

Teaser:

 

10. Iron Man 2

Regia: Jon Favreau
Data lansarii in Romania: 30 aprilie
Cu: Don Cheadle, Robert Downey Jr.
Genul: actiune

Acum stim cu totii ca Tony Stark este Iron Man in filmul cu acelasi nume. Cand acesta cade prada prada alcoolismului, armura lui este va fi folosita de bunul sau prieten Jim Rhodes, care nu se va multumi cu titulatura de inlcuitor si va dori sa devina War Machine. Scenele de lupta nu lipsesc si ne inconjoara mintile cu cele mai nastrusnice idei cinematografice.

Teaser:

Sursa: http://www.Monden.info Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 22 ianuarie 2010, 15:30
Tags: filme 2010

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri