Stiri

3PM ultimul videoclip Fara Zahar

3PM ultimul videoclip Fara Zahar

Trupa Fara Zahar a lansat de curand ultimul videoclip 3PM. Clipul este o satira sociala, putem spune, cu toate riscurile unei formulari atat de pretioase, care prezinta sub forma animata, intro forma cat se poate de haioasa mai multe evenimente si personaje din actualitatea sociala care, vrem, nu vrem, ne inconjoara.

Dintre protagonisti ii amintim pe  Adrian Nastase, Marian Vanghelie, Gigi Becali, Ludovic Orban, Ion Iliescu sau mult mediatizatul « doctor »/om de televiziune Cristian Andrei.

Lise poate reprosa pe undeva celor de la Fara Zahar faptul ca mai exista showuri de televiziune care au folosit aceleasi modalitati artistice de exprimare a satirei, dar asta nu face mai putin amuzant clipul.

Iata cum isi prezinta cei de la FZ materialul : Folosind tehnologia grafica a filmului Avatar, noul videoclip Fara Zahar a primit deja Marele Premiu al festivalului Martisor Dorohoian si se anunta ca fiind marele favorit la castigarea a cinci premii Bafta, trei premii Grammy, Ursul si cerbul de Aur, Eurovision Asia si Africa, precum si Mamaia 2010.

Daca e reusit sau nu.. va lasam pe voi sa decideti

 

Sursa: www.farazahar.com Autor: Daimon, postat luni, 22 martie 2010, 12:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri