Stiri

AC Milan pentru a 17 a oara campioana Italiei la fotbal

AC Milan pentru a 17 a oara campioana Italiei la fotbal

In urma victoriei cu 1-0 in fata celor de la AS Roma, gruparea din capitala Lombardiei si-a asigurat cel de-al 17-lea titlu de campiona a Italiei. Este primul titlu pentru antrenorul "diavolilor",Ancelotti, in timp ce pentru veteranii Maldini si Costacurta este cel de-al saptelea succes de acest fel.

Desi se afla la cel de-al saptelea titlu de campion al Italiei, Paulo Maldini, in varsta de 35 ani, a declarat : "Il Scudetto este intotdeauna special. Nu are importanta daca este primul sau ultimul."

AC Milan au acumulat 79 de puncte din 32 de meciuri, AS Roma vor termina pe locul 2, iar Juventus pe locul 3. In continuare se lupta pentru locul 4, ultimul calificabil in Champhions League. Mai sunt doua etape pana la final si pentru acest loc se bat Parma, Internationale Milano si Lazio.

Sursa: uefa Autor: Carmen, postat luni, 03 mai 2004, 00:14

Comentarii(1)

Inz@ghI25-11-2004 16:59:57
Inz@ghI
cine e cal mai tare atacant

dak nu Inzaghi atunci cine???????????????????????? desi a avut un an plin de ghinioanee Inzaghi tot e printre cei mai buni atacanti,dak nu e chiar cel mai bun alaturi de Shevcenko.omul asta ar da gol si cu spatele la poarta. Nu exista fundas in lume care sa-l poata marca.dak stiti voi unul spuneti.............................

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri