Stiri

Acasa Tv aduce o telenovela indiana castigatoare a premiului EMMY

Acasa Tv aduce o telenovela indiana castigatoare a premiului EMMY

Puterea iubirii va clatina chiar si cele mai adanc inradacinate traditii, din 11 ianuarie, de luni pâna joi de la orele 21.30, ACASA, intr-o noua super-productie braziliana marca Globo, câstigatoarea de anul acesta a premiului Emmy pentru “Cea mai buna telenovela”: “India” (“Caminho das Indias”). De la producatorii telenovelei fenomen “Clona”, “India” intra in inima culturii indiene, a traditiilor, obiceiurilor, cutumelor, dar si a prejudecatilor hinduse.

Muzica si dans, dar si iubiri imposibile, triunghiuri amoroase, tradari, contraste culturale si probleme grave ale societatii contemporane sunt prezente in fiecare episod din telenovela “India”, ACASA. O productie cu un buget impresionant de peste 50 de milioane de dolari, pentru care s-au construit nu mai putin de 7000 de metri patrati de studio si alti 13.000 de metri patrati de teren au fost amenajati pentru filmarile exterioare, “India” este creatia celebrei Gloria Perez, cea care a creat si telenovela “Clona” si care in timpul filmarilor la telenovela a descoperit ca sufera de cancer.

“India este unul dintre cele mai frumoase proiecte la care am lucrat vreodata. Am reusit sa cuceresc publicul si sa-l fac sa se gindeasca”, a marturisit Gloria Perez. O poveste imposibila de iubire va aduce fata in fata doua culturi diferite, cu valori distincte. Pentru prima data in televiziune, cultura braziliana si cea indiana se intilnesc in “India”, o productie extrem de curajoasa, care va captiva inimile telespectatorilor. O parte din distributia telenovelei a petrecut nu mai putin de 10 saptamini in India, iar filmarile s-au desfasurat in mai multe orase, precum Janipur, sau Rajahstan. Telenovela ii va introduce pe telespectatori in lumea indiana si ii va initia in simbolurile acesteia. Sistemul castelor, casatoriile aranjate, pregatirile si ritualurile de lunga durata pentru o casatorie, problema celor “de neatins”, vor fi prezente in super-productia “India”.

Totusi, telenovela va trata si probleme grave ale societatii contemporane, precum bolile psihice, obsesia pentru frumusete, etnocentrismul, sau vandalismul. Intr-o lume in care familia este cea mai importanta, castele sunt foarte bine diferentiate, iar cei “de neatins” nu valoreaza nimic, Maya si Bahuan gasesc iubirea si sunt gata sa sfideze normele vechi de cind lumea pentru a fi impreuna. Telenovela se bucura de o distributie exceptionala, Juliana Paes, Marcio Garcia si Rodrigo Lombardi fiind protagonistii super-productiei.

Pentru prima data intr-un rol principal, Juliana Paes revine ACASA, dupa ce telespectatorii au admirat-o in telenovela “Clona”. Declarata in anul 2006 una dintre cele mai senzuale personalitati din lume de catre revista nord-americana People, Juliana Paes a fost aleasa doi ani la rind de catre cititorii revistei masculine VIP “Cea mai sexy femeie din lume”. Pe Marcio Garcia telespectatorii il cunosc din telenovela “Celebritate”, difuzata tot ACASA, unde revine in telenovela “India” in rolul lui Bahuan. Din distributia telenovelei mai fac parte numerosi actori indragiti publicului de ACASA, precum Leticia Sabatella, cunoscuta in special pentru rolul sau din telenovela “Clona”, Danton Mello (“Micuta domnisoara”), Christian Torloni (“Celebritate”), sau Alexandre Borges (“Belissima”, “Celebritate”).

In plus, “India” conteaza si pe participarea unora dintre cei mai mari actori din Brazilia, precum Lima Duarte, nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Venetia si cistigator al mentiunii de onoare la Festivalul de Film de la Cannes, Osmar Prado (“Clona”) si Tony Ramos. Pentru actori, telenovela nu a fost o misiune usoara, au invatat multe lucruri despre cultura indiana, despre cutumele hinduse. Totusi, acestia au fost incintati de locatiile in care au filmat, de costumele spectaculoase si au intrat chiar si in riul Gange pentru a participa la un ritual de purificare. Frumusetea si misterul obiceiurilor indiene vor putea fi admirate ACASA in super-productia “India”.

Locatii superbe atit din India si Brazilia, cit si din Dubai, culori vii, costume traditionale care pun in valoare frumusetea corpului feminin, toate acestea vor intra in casele telespectatorilor din 11 ianuarie. In plus, Gloria Perez, scenarista telenovelei, promite si numeroase scene senzuale intre Juliana Paes si Marcio Garcia. Povestile personajelor au tinut cu sufletul la gura telespectatorii din Brazilia, telenovela reusind sa atinga audinete record de 57 de punct de rating, ceea ce inseamna ca fiecare episod din “India” a fost urmarit cu mare interes de 60 de milioane de telespectatori.

Din 11 ianuarie, de luni pâna joi de la orele 21.30, o poveste impresionanta de iubire, in care valorile si legile impuse de cultura sunt mai presus decit orice, “India” ii va duce pe telespectatori intr-o lume noua. “India” isi va dezvalui misterele in fiecare episod al telenovelei, ACASA.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 11 ianuarie 2010, 08:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri