Stiri

Actorul Charlie Sheen condamnat la 30 de zile de inchisoare

Actorul Charlie Sheen condamnat la 30 de zile de inchisoare

Procesul dintre Charlie Sheen si statul Colorado a ajuns la sfarsit. Tribunalul din Colorado l-a condamnat la 30 de zile de inchisoare pentru incidentele din 25 decembrie 2009 atunci cand si-a atacat si se pare, amenintat sotia cu un cutit. Desi Brooke Mueller nu a depus nici o plangere in urma incidentului de la Aspen, autoritatile nu l-au iertat pe Charlie.

Desi acesta a pledat pentru nevinovat se pare ca actorul nu va contesta decizia tribunalului urmand sa petreaca 30 de zile la inchisoarea din Aspen. Charlie Sheen evita astfel incarcerarea intr-o inchisoare "adevarata" urmand practic sa petreaca cele 30 de zile la postul de Politie din Aspen. Mai mult, conform presei americane, actorul va fi eliberat cel mai probabil dupa 17 zile pentru buna purtare.

Charlie Sheen a avut o serie de probleme cu justitia in anii 90, legate tot de consumul de droguri si de violente conjugale. Cu toate acestea, la ora actuala, Charlie e unul din cei mai bine platiti actori, incasand 1 milion de dolari pentru fiecare episod al serialului Two and a Half Men.

Sursa: www.usmagazine.com Autor: Daimon, postat miercuri, 02 iunie 2010, 11:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri