Stiri

Adrian Mutu, refuzat din nou de blondina Rocsana Marcu

Adrian Mutu, refuzat din nou de blondina Rocsana Marcu

Gata! S-a decis cine este Don Juan-ul autohton! Nimeni altul decat fotbalistul Adrian Mutu. Carismatic, frumos, extrem de sexy, Adi nu inceteaza sa cucereasca o multime de vedete feminine din Romania si nu numai... In marea lor majoritate, fetele se indragostesc de Mutu si accepta sa iasa cu acesta, dar exista si exceptii.

Una dintre tinerele care nu s-a lasat vrajita de farmecul jucatorului de fotbal este si Rocsana Marcu, o blonda senzuala care apare zi de zi pe micul ecran. Tanara "raspunzatoare" cu citirea horoscopului de la "Prima TV" i-a cazut cu tronc lui Adrian Mutu, care a sunat-o in urma cu doua saptamani, pentru a o intreba daca vrea sa iasa cu el. Din pacate, jucatorul lui Chelsea a primit un refuz categoric din partea vedetei TV si se parea ca omu' va abandona pista, chiar a spus ca-i place de Nicoleta de la "Hi-Q", asa cum v-am relatat in ziarul de ieri. Cu toate acestea, surpriza...

Conform ultimelor barfe din "Prima TV", se pare ca Mutu nu s-a obisnuit cu ideea refuzului si a contactat-o telefonic, iarasi, pe Rocsana. Mai mult, persoane din anturajul tinerei declara ca fata a fost sunata marti, 13 aprilie, de catre fotbalist, care venise incognito in tara. Acesta spunea ca se afla in Bucuresti si o invita pe blonda intr-un local central din Capitalei, pentru o discutie tete-a-tete... Si de data aceasta, blonda l-a lasat cu buza umflata pe fotbalist, trimitandu-l la plimbare. Ce sa-i faci?! Asta-i viata...

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat joi, 15 aprilie 2004, 11:31

Comentarii(5)

danadela_102004@yahoo.com10-01-2005 16:56:05
danadela_102004@yahoo.com
mutul este refuzat si de barbati

Mutul a avut si foarte multi prieteni ,dar sa vazut destul de clar nu numai de noi chiar si de cei din japonia ,ma refer la nakata ,chiar si el a spus ca este un om fara cap, care nu gandeste inainte de a se apuca de ceva . Nu pot zice acum ca rocsana este o fata cu capul pe umeri pt ca nu o cunosc ,,,,,,fiecare pt publicitate face orice ,si al refuza pe mutu in romania este o publicitate in favoarea ei.

gie25-08-2004 15:28:36
gie
mutu e un ratat

asta-i clar

pancu25-08-2004 15:27:23
pancu
sex

cred ca mutu isi bate joc de femei .rcocsana daca mai incearca ia trimitel la picor

magnolia21-04-2004 13:16:13
magnolia
placere

Nu inteleg de ce nu invita o "minge" pentru a-si satisface placerile lumesti. Cu picioarele nu poti si gandi. De acord? De cand femeia a devenit o marfa?

Ioana20-04-2004 18:19:55
Ioana
Rocsana.....Tarfa?

De ce, draga Gianni? Pentru ca a avut "tupeul" sa refuze un taur comunal? Sau barbatii (mai ales cei cu ceva parale) cred ca totul li se cuvine? BRAVO, ROCSANA!!!!!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri