Stiri

Afla mai multe despre actorii tai preferati din Twilight!  (Poze)

Afla mai multe despre actorii tai preferati din Twilight! (Poze)

Bella Swan  

Eroina principala din Twilight Saga este Bella Swan (mielul) care se indragosteste de Edward Cullen (leul).

Bella se hotaraste sa se mute din insoritul orasel, Phoenix  in ploiosul oras numit Forks, urmand ca viata ei sa se schimbe definitiv.

Tanara este eleva la liceul din Forks unde il intalneste pe Edward, vampirul de care se indragosteste.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, Bella dorind sa ii fie alaturi lui Edward pentru eternitate, insa ca acest lucru sa fie posibil ea va trebui sa se transforme intr-un membru Cullen.

Bella se confrunta cu multe provocari in Eclipse. Prima familie de vampiri, Volturi, sunt indignati de efectul ei asupra soiului lor si cred ca stiu prea multe despre ei, fiind un pericol pentru generatiile lor de vampiri.

Apare, cum era de asteptat, Victoria care inca din prima parte, Amurg, cauta razbunarea iubitului ei , James care a fost omorat de familia Cullen.

In cea de-a treia parte ea mai are de ales intre bunul ei prieten, Jacob si Edward, amandoi luptandu-se pentru iubirea ei.

Daca in Twilight (Amurg) si  New Moon (Luna Noua), Bella era usor de manevrat, de data aceasta ea va stapani intreaga actiune a filmului.

 

Edward Cullen 

Partea masculina a celui mai renumit cuplu al mileniului este reprezentat de Edward Cullen, un vampir care are 17 ani din 1918.

Existenta lui Edward a luat o intorsatura ciudata atunci cand tatal sau adoptiv, Dr. Carlisle Cullen, l-a schimbat ca sa il salveze de temuta gripa terminala.

Fizic, Edward arata foarte bine, pare cioplit din cea mai fina marmura, iar puterea si viteza sunt doua caracteristici supraomenesti.

El mai are capacitatea de a citi gandurile altora (cu exceptia Bellei Swan), el fiind o tinta usoara pentru Volturi care cauta sa adopte in familia lor vampiri puternici.

Cu toate acestea, atributul cel mai mare a lui, este modul in care Edward o iubeste si o apara pe Bella, in ciuda faptului ca este om, iar sangele ei il atrage.

Ca vampiri, Edward si familia sa sunt dusmanii poporului Quileute, din care Jacob Black face parte.

Insa, la final cele doua clanuri vor ajunge la un acord.

Pentru restul actorilor din Twlight, v-am pregatit mai jos, o galerie foto!

Jacob Black

Alice Cullen

Rosalie Hale

Jasper Hale

Emmett Cullen

Victoria

The Volturi

The Newborns

 

 

 

Sursa: http://www.rottentomatoes.com Autor: Florence, postat miercuri, 30 iunie 2010, 11:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri