Stiri

Alain Prost, legenda din Formula 1, sâmbătă la "Pro Motor"

Alain Prost, legenda din Formula 1, sâmbătă la "Pro Motor"

Ediţia de sâmbătă, 6 februarie a emisiunii Pro Motor (va fi difuzată de la ora 12 pe Pro TV) îi va avea printre protagonişti şi pe Alain Prost unul, din cei mai carismatici piloţi de Formula 1 din istorie.

Unul din reportajele zilei va avea ca subiect Trofeul Andros, competiţie în cadul căreia fosta glorie a Marelui Circ a pilotat o Dacia- Duster Concept. Chiar dacă maşina pilotată de Prost nu este identică cu ceea ce va însemna viitorul SUV Made in Romania, brandul nostru naţional a avut doar de câştigat din participarea la această competiţie.

Trofeul Andros s-a desfăşurat pe parcursul a două luni, ultima etapă având loc la Super Besse pe 31 ianuarie. Alain Prost a reuşit să se claseze pe locul doi şi s-a declarat satisfăcut de performanţele Dacia- Duster Concept. El a mai declarat că urmează să analizeze parametrii obţinuţi de maşină în cursă, în vederea unor îmbunătăţiri, şi că anul viitor ar dori să participe tot pe aceeaşi maşină.

Alain Prost este după cum spuneam un pilot francez de Formula 1, marele rival al lui Ayrton Senna. Francezul a concurat între 1980 şi 1993 obţinând nu mai puţin de 4 titluri de Campion Mondial.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat vineri, 05 februarie 2010, 09:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri