Stiri

Alexandra Stan cucereste Franta

Alexandra Stan cucereste Franta

Muzica romaneasca incepe sa aiba cativa reprezentanti care sunt din ce in ce mai apreciati in strainatate. Dupa Inna si Edward Maya iata ca si Alexandra Stan cucereaste publicul din Franta, hitul Mr.Saxobeat, este promovad printr-un turneu pe care Alexandra il sustine in aceasta perioada in Hexagon

Va oferim mai jos comunicatul de presa oferit de casa de discuri a artistei, MediaPro Music, in timp ce aici puteti vedea numeroase poze de la radiourile si evenimentele la care a participat Alexandra in Franta.

 
    O data cu lansarea single-ului “Mr.Saxobeat” in toata lumea, Alexandra Stan s-a dovedit a fi o adevarata revelatie pentru iubitorii muzicii dance. La inceputul lunii februarie artista MediaPro Music a plecat in primul sau turneu internatinal de promovare iar prima tara vizitata a fost Franta.

    Alexandra a sustinut recitaluri live in numeroase cluburi din Paris, unul dintre cele mai importante fiind la aniversarea Goom Radio, in cadrul “Goom Celebration”.

    In plus, romanca a fost prezenta in cadrul unor emisiuni radio extram de cunoscute in Franta unde a interpretat live hitul “Mr Saxobeat”. Alexandra a facut furori la cea mai ascultata emisiune matinala – la radio NRJ-NIKOS le 6/9 care in zilele urmatoare a avut invitati pe Katy Perry, Justin Bieber si Hilary Duff si in emisiunea “NRJ avec Cauet” – sau la FUN RADIO la emisiunea Libre Antenne de Karel. Au urmat aparitii la Voltage Radio, FG Radio si Goom Radio.

    Tot in Franta, Sony Music a produs si lansat pe 14 februarie 15.000 de unitati ale single-ului “Mr. Saxobeat”. In afara de Franta, unde are concerte saptamanal, Alexandra este asteptata si in Canada, Maxic, Germania, Italia, Spania, Insulele Mauritius si Azerbaijan.


 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 22 februarie 2011, 17:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri