Stiri

Alina Sorescu - All my love (video)

Alina Sorescu - All my love (video)

Una din vocile apreciate in anii trecuti, Alina Sorescu va reveni (oficial) pe piata muzicala. Cantareata a lansat ieri seara pe siteul alinasorescu.ro si in cadrul emisiunii Happy Hour de la PRO TV noul sau videoclip pe care il puteti vedea mai jos.

All my love, piesa care va fi promovata, a fost compusa de Silviu Paduraru si va fi inclusa pe al saselea album pe care Alina il va lansa in curand. Videoclipul a fost regizat de Mihnea de Vries iar filmarile au avut loc la Sinaia, timp de doua zile. Ca si locatii au fost alese Gara Regala si cladirea Casinoului.

Prin intermediul colegilor de la monden.info va putem oferi cateva din gandurile Alinei cu privire la acest nou material video:

Este o melodie diferita de ce am cantat pana acum, care se identifica cu Alina din prezent; e profunda, transmite multa emotie si e numai buna de iubit si de ascultat in aceste zile friguroase. Videoclipul este prin excelenta romantic, la fel ca mine si ca melodia in sine. Iar pentru a reliefa si mai bine povestea de dragoste din scenariu, mi-a fost alaturi pe platoul de filmari si sotul meu, Alexandru.

O scena frumoasa este cea in care eu si Alexandru suntem inconjurati de 2000 de lumanari aduse si aprinse special pentru videoclip. La un moment dat, din pricina lipsei de oxigen, am oprit filmarea, pentru ca era cat pe ce sa nu mai putem respira.

 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 20 octombrie 2010, 15:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri