Stiri

Amalia si Ilie Nastase divorteaza

Amalia si Ilie Nastase divorteaza

Ziarul Cancan de astazi aduce pe prima pagina un subiect incredibil. Amalia si Ilise Nastase au decis sa puna capat relatiei lor si nu este vorba de-o presupunere a celor de la Cancan, ci o declaratie facuta de cei doi.

"Desi inca de la inceput nimeni nu dadea nicio sansa relatiei, nu am dat nicio secunda atentie parerii altora si, in cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul, imprumutand unul de la altul calitati, bazandu-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani am trecut prin momente foarte fericite, dar si foarte grele cateodata si faptul ca am fost uniti ne-a ajutat sa trecem cu bine peste toate incercarile.
Cea mai mare realizare a noastra ca si cuplu o reprezinta doua minuni divine, Alessia si Emma, care sunt cele mai importante fiinte pentru noi in aceasta viata. Ele sunt motivul pentru care scriem aceasta scrisoare.
Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni. Desi poate parea idilic ce spunem, am vazut prea multe lucruri urate in jurul nostru, in media si in societatea romaneasca si nu vrem sub nicio forma sa devenim zi de zi sursa savuroasa a iubitorilor de scandaluri si sa devenim sursa de interese."


Citeste mai mult in Cancan

Sursa: Cancan Autor: Adi.Vrauko, postat joi, 11 februarie 2010, 23:40

Comentarii(1)

Adi.Vrauko12-02-2010 01:02:38
Adi.Vrauko
zvon

Zvonuri existau de mult timp, insa nu credeam ca se ajunge aici. Pacat.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri