Stiri

Amenda pentru playback in China

Amenda pentru playback in China

Stirea aceasta ii va ingrozi cu siguranta pe multi din pseudo-aristii de pe la noi (si nu numai, sa nu fim nedrepti). Conform mediafax.ro, care preia la randul sau informatiile de la o agentie chineza, doua cantarete care au facut playback in cadrul unui concert din sud-vestul tarii au fost amendate fiecare cu cate 50 de mii de yani (aproximativ 7500 de dolari)  

Autoritatile chineze au luat decizia de a sanctiona drastic artistii care fac playback dupa un episod consumat in urma cu doi ani, in cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Berlin, atunci cand organizatorii au recunoscut ca o fetita de 9 ani a facut playback, fiind insa preferata unei alte fetite care canta mult mai bine, dar nu era la fel de frumoasa.

In urma acestui episod, pentru a scapa cumva de criticile si acuzele venite din mass-media, Ministerul Culturii a dat atunci un decret prin care sunt sanctionati toti cantaretii care fac playback. Mai mult, recidivistilor li se poate interzice sa mai cante.

O lege interesanta. Nu pot sa nu ma intreb cam cati din muzicienii din alte zone ale globului, sa zicem Romania, ar mai avea dreptul sa cante, asa, la dupa vreo sase luni dupa ce ar intra in vigoare o asemenea lege.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 14 aprilie 2010, 10:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri