Stiri

Anastacia nu-si mai ascunde anii

Anastacia nu-si mai ascunde anii

Starul pop Anastacia minte de mai multi ani in legatura cu varsta sa si s-a bucurat cand a recunoscut in cele din urma ca are aproape 40 de ani, relateaza site-ul Contactmusic. Cantareata a fost convinsa de directorii casei sale de discuri sa taie patru ani din varsta reala, pentru a avea mai multe sanse de succes intr-o industrie muzicala orientata spre tineri.

Anastacia, pe numele sau adevarat Anastacia Lyn Newkirk, care va implini 40 de ani pe 17 septembrie, a povestit ca i-a fost greu sa nu se dea de gol pentru ca uita mereu varsta ei imaginara. "Implinesc 40 de ani. Sunt bucuroasa sa recunosc asta pentru ca am mintit mereu in legatura cu varsta mea. La fiecare interviu trebuia sa-mi amintesc cand m-am nascut si cati ani ar trebui sa aiba fratii si surorile mele. Sunt incantata ca in sfarsit implinesc 40 de ani", a declarat ea.

Vedeta a recunoscut ca minciuna a devenit o adevarata problema cand a fost diagnosticata in 2003 cu cancer la san. Desi atunci avea 35 de ani, fanii ei au fost lasati sa creada ca s-a imbolnavit la doar 31 de ani. "In acel moment, chiar nu-mi pasa ca a fost o minciuna, pentru ca oamenii cred ca daca esti tanar nu te imbolnavesti de cancer. Erau sute de fete care imi scriau si aveau cancer", a mai spus ea.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 27 august 2008, 12:20
Tags: anastacia

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri