Stiri

Andi Moisescu face "Apropo" la Pro TV

Andi Moisescu face "Apropo" la Pro TV

Andi Moisescu revine in top cu o noua emisiune "Apropo Tv", difuzata la Pro Tv din data de 20 februarie, in fiecare duminica de la ora 16.00. Formatul emisiunii este extrem de interesant pentru cei care vor sa fie la curent cu cele mai importante evenimente mondene, cu stirile cele mai atragatoare din presa, dar si cu imagini de la filmari la care publicul larg nu are acces.

Cluburile, restaurantele, cartile in voga si tot ceea ce e mai nou prin lumea colorata a show bizz-ului strain si autohton nu vor mai fi subiecte straine nici unui telespectator Pro Tv. In fiecare editie vor exista dezbateri in platou, care vor aduce fata in fata personaje aparent foarte diferite, care-si vor exprima opiniile vizavi de subiectele luate in discutie.

Reclamele nu sunt nici ele uitate, astfel ca emisiunea "Apropo TV" isi propune sa prezinte cele mai interesante momente de la filmarile acestora, incepand cu nasterea ideii pana la materializarea ei.

In prima editie a emisiunii, Andi Moisescu are ca invitati trupa ASIA, pe Leonard Doroftei, cat si alte trupe romanesti si internationale prezentate si comentate de Vlad Craioveanu in rubrica sa.

Sursa foto: Protv

Sursa: Ziua Autor: Anonymous, postat joi, 17 februarie 2005, 09:45

Comentarii(2)

NIC. DEMODATA????06-05-2005 12:34:26
NIC. DEMODATA????
FILME

As vrea sa vizionez filme fluviu, din ciclul regizori remarcanti, actori inegalabili, teme eterne, de tip revista CINEMA. Un simplu telespectator, care a ajuns sa fie chinuit de "eternele telenovele, care nu ne nasa nici o urma in suflet. Imi este dor de un David Linch..., filme artistice nu serialul arhicunoscut...

ruxi09-03-2005 11:40:48
ruxi

pe cand o editie cu toata echipa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri