Stiri

Andi Moisescu revine cu Apropo Tv

Andi Moisescu revine cu Apropo Tv

Andi Moisescu se pregateste intens sa revina cu cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Apropo Tv", care va fi difuzata incepand de duminica, de la ora 13.15 la Pro Tv si Live pe www.protv.ro.

Ancorate puternic in realitate, subiectele noile editii Apropo Tv vor lua la puricat tot ce misca. „In  general, sunt preocupat de actualitate – spune Andi Moisescu. Inainte de orice alta pornire, tin sa exprim propria viziune in ceea ce priveste flacara violet. Simt ca ea va ramane marele hit al inceputului de 2010. Privind dincolo de bariere, am descoperit impreuna cu colegii mei adevaratii martori ai flacarii. Vor fi surprize foarte mari, sunt sigur, chiar daca intamplarile s-au desfasurat chiar pe sub nasul nostru” – marturiseste Andi in pragul noului sezon al emisiunii „Apropo Tv".

„Ne-am mai propus sa ne luam putin de gat si cu cele mai nastrusnice taxe care ne mananca ficatii, dupa care putem considera drumul deschis spre orice alta nebunie. In ceea ce priveste obsesia mea pentru spectacolul publicitatii, o sa razbunam putin nevroza generata de Valentine’s Day, dupa care vom testa in premiera niste spoturi care au generat deranj in piata, cu o aparatura extrem de sofisticata care pare desprinsa din filmele SF – conchide Andi.

Sursa: Pro Tv Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 26 februarie 2010, 13:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri