Stiri

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor fi juriul emisiunii “Romanii au talent”

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor fi juriul emisiunii “Romanii au talent”

Pro TV a demarat pregatirile pentru noua emisiune cu care spera sa cucereasca cote importante de audienta. Romanii au talent va fi o emisiune, care urmeaza un format international de succes si care le va oferi celor mai talentati romani sa se faca cunoscuti in intreaga tara.

Dupa ce inscrierile au demarat pe 2 iulie, de ieri stim si cine va fi in juriu: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu

Calda si mereu alaturi de toti concurentii, Andra  este nerabdatoare sa descopere ce au de oferit romanii care vor veni la preselectii. Artista recunoaste ca unul din lucrurile pe care va pune mare pret in jurizare este originalitatea. “Este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului, fiindca nu au indraznit mai mult, fiind prea modesti. Noi le dam o sansa! Pe plan muzical, ma impresioneaza calitatea interpretarii, dar si amprenta personala. De asemenea, stiu ca in aceste situatii aflam cate ceva si despre viata personala a concurentilor, iar in cazul multora, povestile lor de viata vor fi probabil impresionante. Amintiti-va ce ravagii a facut Susan Boyle in Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de  viata, rupta parca dintr-un film...”, a declarat ea.

Un jurat cu asteptari mari si greu de impresionat, Mihai Petre, nu va ierta nicio greseala si este gata sa faca o selectie riguroasa a celor prezenti la preselectie. “Voi fi un jurat corect si cat se poate de obiectiv. Talentul, dupa parerea mea este o calitate dobandita sau dezvoltata care trebuie sa impresioneze. O persoana talentata este o persoana inzestrata cu aptitudini remarcabile, indiferent de domeniu. Cred ca cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem sa gasim doar oameni care canta sau danseaza bine, ci oameni impresionanti si iesiti din comun”, a declarat Mihai Petre. Acesta marturiseste ca pentru el va fi foarte importanta  implicarea fizica si emotionala  a concurentilor, capacitatea lor de a transmite emotie. “Indiferent de ceea ce stiu sa faca, fie ca e vorba de cantat, de numere de magie, de felul in care stiu sa-si prinda parul sau sa conduca masina, totul trebuie sa imi transmita ceva. Acesta este unul din criteriile mele: implicarea”.

La randul lui, Andi Moisescu este si el convins ca “Romanii au talent”. “Se spune ca suntem mereu surprinzatori. Da, stiu. Romanii au talent. Dar am senzatia ca n-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent. Asa ca acum am in sfarsit ocazia sa vad ce nici prin minte nu mi-a trecut”, a declarat el. Cat despre felul in care va juriza acest concurs, Andi a spus: “Ca jurat, o sa fiu exact asa cum sunt eu in viata de zi cu zi. Usor intepator, dar intelegator si respectuos. O sa urmaresc sa rada cat mai multa lume si sa planga cat mai putina”.

Toti cei care doresc se pot inscrie pe siteul www.romaniiautalent.ro (nu este specificata o data limita) urmand ca Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sa ii asteapte la preselectii care vor fi organizate in Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti. Urmeaza sa avem in curand si alte detalii.

“Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depasindu-si propriile recorduri de audienta peste tot in lume. Acest show de televiziune a fost facut in peste 30 de tari ale lumii.

"Romanii au talent” este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia.

Sursa: www.protv.ro Autor: Daimon, postat luni, 19 iulie 2010, 11:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri