Stiri

Andreea Mantea a pierdut locul de onoare!

Andreea Mantea a pierdut locul de onoare!

Dupa ce a vandut, timp de doi ani, pe banda rulanta, sutiene si chiloti de la Jolidon, bruneta Andreea Mantea a fost exclusa recent din planurile companiei clujene.

Acum ea a fost înlocuita tot cu o bruneta, la fel de focoasa, tot cu buze ca ale Angelinei Jolie şi sani prelucrati la medicul estetician.

Corina Zugravu (28 de ani) este fosta iubita a lui Codin Maticiuc, adorata si dorita însa de multi barbati cu portofele pline.

Corina apare în catalogul Jolidon 2010, la categoria costume de baie, în timp ce domnisoara Andreea Mantea a disparut de tot.

Andreea nu a primit prea bine vestea deoarece ea are datorii la stat in valoare de 3.000 de euro.

Acum asteapta urmatorul tren, pentru un viitor mai bun in timp ce alte vedete se bucura din plin de contractele lor de imagine si anume Gina Pistol si Voicu Panzar au facut impreuna o sedinta foto pentru Carrefour, iar Adrian Filote promoveaza hainele de la Cora.

Nici Monica nu putea fi mai prejos decat restul vedetelor de aceea vedeta tocmai ce a semnat un contract de 10.000 de euro cu prestigioasele saloane de infrumusetare Miko Beauty Center.

Sursa: click Autor: Florence, postat joi, 11 martie 2010, 14:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri