Stiri

Andreea Raicu in "Tara Minunilor"!

Andreea Raicu in "Tara Minunilor"!

Vedeta prima TV, Andreea Raicu, a fost la avanpremiera filmului "Alice in Tara Minunilor", cea de-a doua pelicula proiectata IMAX 3D in tara noastra, fiind cu adevarat incantata de ceea ce a vazut.

Toata lumea a iesit de film incantata si fermecata de povestea incredibil de bine realizata. Este o varianta ecranizata 3D a povestii cu acelasi nume scrisa de Lewis Carroll care combina animatia computerizata cu pelicula normala.

Este o calatorie fantastica intr-o lume imaginara din care ai senzatia ca faci parte si iti creeazi o lume proprie, a postat vedeta pe blogul personal.

Andreea Raicu mai spune ca inca nu a vazut Avatar, regizat de James Cameron, pelicula cu cele mai mari incasari pe plan mondial din toate timpurile: "Nu am vazut Avatar, dar toti cei cu care m-am intalnit mi-au spus ca "Alice in Tara Minuntilor" primeste o nota mai mare".

Acum frumoasei Andreea Raicu nu ii ramane decat sa se duca la Avatar si sa ne povesteasca impresii in legatura cu filmul lui James Cameron si de ce nu, sa dea si o nota, precum a dat pentru "Alice in Tara Minunilor".

Sursa: libertatea Autor: Florence, postat vineri, 05 martie 2010, 16:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri