Stiri

Angelina Jolie despre dragoste si razboiul din Bosnia

Angelina Jolie despre dragoste si razboiul din Bosnia

Week-endul trecut, Angelina a facut o vizita neasteptata la Sarajevo, in Bosnia. Asta pentru ce pregateste un film al carei actiune va avea loc in Bosnia anilor 1992-1995, in plin razboi. Este vorba despre povestea de dragoste a doi tineri care se intalnesc cu putin inainte de inceputul razboiului.

Filmarile urmeaza sa inceapa chiar in aceasta toamna, iar filmul va fi unul de dragoste, urmad sa descrie modul in care relatia cdelor doi a fost afectata de razboi si nu unul politic. Angelina Jolie a tinut sa sublinieze acest aspect intr-o declaratie oferita Inaltului Comnisariat ONU pentr Refugiati (al carui ambasador este).

Angelina Jolie si Brad Pitt revine in Bosnia dupa ce in aprilie fusese acolo impreuna cu Brad Pitt intr-o misiune umanitara menita sa sprijine refugiatii din Bosnia si de asemenea sa faciliteze dialogul intercultural (in forma inteleasa de mentalitatea americana).

Revenind la film, Angelina a spus ca va include actori de diferite etnii si ca "Mi-ar place sa implic cat mai multi localnici si sa invat cat mai multe lucruri."

Ar putea iesi un film interesant. Asta daca nu se pierde in corectitudini politice si alte sabloane.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat luni, 23 august 2010, 16:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri