Stiri

Animal X, aproape de faliment

Animal X, aproape de faliment

La scurta vreme dupa despartirea de Laurentiu Duta, cel care i-a propulsat pe piata muzicala din Romania, Hiena, Soparla si Vierme, adica trupa Animal X, inregistreaza esec dupa esec.

Revista Star dezvaluie faptul ca Soparla a fost nevoit sa schimbe Mercedes-ul pe un Matiz asta pentru a putea cumpara un apartament in care sa locuiasca impreuna cu iubita lui trecuta de 30 de ani , Hiena a vandut Land Rover-ul si acum circula cu masini second-hand, iar Vierme a renuntat la apartamentul inchiriat si s-a mutat impreuna cu Hiena in casa mostenita de acesta de la o matusa generoasa.

Restructurarile pe care le fac cei trei tinerei nu se limiteaza doar la stilul de viata, ci se intind si in activitatea profesionala. Asa au ajuns sa inregistreze un videoclip de doar 2.000 de euro. Bani irositi, pentru ca piesa, ce nu a fost compusa de Duta, a fost categorisita drept puerila si nu a facut decat sa le scada cota. Gurile rele spun ca din fosta Animal X nu au mai ramas decat amintirea inregistrarilor de 20.000 de euro si cateva admiratoare care continua sa-i viziteze pe cei care aveau odata succes.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat joi, 17 februarie 2005, 09:46
Tags: animal x

Comentarii(26)

cool_Emy04-07-2005 19:15:51
cool_Emy
ANIMAL X ANIMAL X ANIMAL X ANIMAL X ANIMALX sunt

Chiar dak este adevarat ce se spune in revista Star ceea ce nu prea cred tot o sa aiba putere si o sa mearga mai departe pt k au prea multi fani!Cine stie cand o sa mai dea concerte in craiova sau in alte orase pt k nu am mai auzit de nici un concert?Si dragi fani nu va faceti probleme totul o sa fie ok cu ei si in curand o sa vedem un nou clip cu ei!pana atunci..........PA!SI va iubesc animal x animal x animal x animal x animal x ANIMAL X ANIMALX ANIMAL X ANIMAL X ANIMAL X

shoparlikutza29-06-2005 20:32:55
shoparlikutza

dute in poola mea,fergie!!!!!!kurva handicapata ce esti ai toata dreptatea din lume,gabitza,eu din pacate sunt in spania de 5 ani si nu am avut sansa sa-i intalnesc pe cei de la ANIMAL X,oricum sunt sigura ca-i voi cunoaste pana la urma. P.S.:ANIMAL X SUCCES IN CONTINUARE

Fergie19-05-2005 17:53:30
Fergie
Animal pix

Ce ma bucur!De mult asteptam asta!

gabita bucuresti23-04-2005 14:18:31
gabita bucuresti
nu sunteti fani adevarati

daca ati fi fani adevarati nu ati crede ce se scrie despe ei. in primu rand cine ii cunoaste personal pe baieti si sustine ca ceea ce sa scris despe ei este adevarat CLAR NU SE POATE NUMI FAN ADEVARAT ANIMAL X. cam atat mai Revin eu pa pa apropo vreau sa le pup pe ADEVARATELE FANE ANIMAL X si sa le spun ca le astept cu maredrag la petrecere. ;)))))) FANI ADEVARATI STIU DESPRE CE VORBESC. PA :))))) PUPICI DULCI

X21-04-2005 18:12:53
X
mereti

ma pis pe voi

gorun20-04-2005 14:30:41
gorun
vai mama lor

nu stiu de ce va mai bateti capul cu amaratii astia,care la drept vorbind au succes decat la pustoaice si ele din ce in ce mai putine.Eu de exemple daca as pune mana pe ei ias sparge cu bataia..asa de-al naibi:)

roxxy08-04-2005 22:56:09
roxxy

EU NU CRED STA SPER SA NU FIE ADEVARAT,i animal x sant si vor ramane trupa mea favorita

ROCSANA_FOCSANI20-03-2005 17:40:12
ROCSANA_FOCSANI
FOCSANIUL LANGA BAIETZI MEREU!

EU SUNT O FANA DIN FCS SI POT SPUNE K AICI SUNT SUTE DE FANI NU CUM AU SCRIS CEI DIN REVISTA K AU RAMAS FARA FANI.TOTUL E DOAR O MINCIUNA!!!!!!!!DK VOR II INVITAM SA ASISTE LA UN CONCERT IN FOCSANI.VIATA PERSONALA NU INTERESEAZA PE NIMENI. SALUTARI SI PT FETELE DE LA FC FOCSANI CARE M-AU AJUTAT SA II CUNOSC PE BAIETZI. PUPICI PT TOTI!!!!

SABINA19-03-2005 19:13:13
 SABINA
sal aminalutzelor

mai ....reveniti-va odata ca ceea ce faceti acum nu e bine DELOK.... NU MA DEZAMAGITI !!!! V-AM PUPAT bye bye:)

sueezzz19-03-2005 19:11:07
sueezzz
ser`s animalutzelor

mai ...reveniti-va odata ca ceea ce faceti acum....nu e bine DELOK ati inteles??acum hai pa ...v-am pupat ca imi sunteti dragi dar nu ma DEZAMAGITI !!! :)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri