Stiri

Anna Kurnikova, inselata cu o actrita de mina a doua

Anna Kurnikova, inselata cu o actrita de mina a doua

In urma cu citeva saptamini, jucatoarea de tenis Anna Kurnikova a primit un inel in valoare de 72.000 de euro de la cintaretul Enrique Iglesias, ca simbol al dragostei. Artistul spaniol promisese ca nu o va mai insela niciodata pe frumoasa rusoaica.

Publicatia 'News of the World' a dezvaluit insa ca Enrique nu s-a cumintit. La citeva zile dupa ce i-a dat inelul Annei, 'latin-lover'-ul a avut o aventura cu actrita Emma Kearney (Australia), care a dublat-o pe Kylie Minogue in filmul 'Street Fighter', lansat in 1994. Aventura de o noapte dintre Iglesias si frumoasa blonda de la Antipozi s-a consumat in casa unor prieteni ai celor doi, la o petrecere.

Statiunea elvetiana St. Moritz s-a bucurat simbata de prezenta frumoasei rusoaice, care este cunoscuta mai mult pentru contractele de publicitate fabuloase decit pentru performantele de pe terenul de tenis. Kurnikova s-a aflat la St. Moritz pentru o actiune de promovare a Cupei Omega la bob. Anna a trait emotia coboririi pe pirtia Olympia Bobrun St. Moritz-Celerina. Inaintea ei, coborisera pe pirtie pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher si fosta jucatoare elvetiana de tenis Martina Hingis.

Sursa: intercont.ro: Luminita Grigore - Evenimentul zilei Autor: Anonymous, postat luni, 26 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri