Stiri

Anna Lesko, 'mama vitrega' iubitoare

Anna Lesko, 'mama vitrega' iubitoare

Anna Lesko s-a afisat la concertul trupei Faithless la brat cu Carmin Ionescu, fiul celui despre care s-a tot scris ca este iubitul ei, Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5. Cei doi au urmarit spectacolul de la separeul destinat VIP-urilor din incinta Arenelor Romane. "Aceasta este biserica mea / Aici locuiesc / Dumnezeu este un DJ" au fost versurile care au adus aproape de isterie mii de romani marti seara la Arenele Romane.

Printre spectatori au putut fi zariti cunoscuti radio DJ-i de la noi, precum si vedete ale televiziunii si muzicii. Andrei Gheorghe, Vali Barbulescu, Cristi Nitu, Tania Budi, Ernest, Iulia Fratila, Puya, baietii de la Activ, Florin (Class), Virgil Iantu au urmarit timp de doua ore spectacolul pus in scena de britanicii de la Faithless. Multi dintre ei au cochetat in trecut cu acest gen de muzica si astfel au avut de unde lua notite despre cum sa manevreze pupitrul de sunet si pik-up-urile. Cativa au ales sa urmareasca spectacolul de la separeul destinat VIP-urilor, unde au putut savura cate un pahar de sampanie.

Printre pretentiosi s-au numarat Andreea Raicu sosita singurica si Anna Lesko care a stat la brat cu Carmin Ionescu, fiul fostului/actualului sau iubit Marian Ionescu. Alte vedete s-au inghesuit printre petrecaretii care au dat aproape un milion de lei pentru un bilet. A meritat, insa, intrucat de un show ca cel al lui Maxi Jazz si al lui Sister Bliss nu ai parte zi de zi. Efecte de lumina orbitoare si zeci de mii de wati au fost reteta succesului de care s-au bucurat Faithless in Romania. Mii de fani au transformat amfiteatrul din parcul Carol intr-un urias club unde au topait si au urlat ca in cele mai incinse nopti de petrecere.

ALUNGATI DE PLOAIE

Distractia a durat doar o ora pentru ca inainte cu 45 de minute de finalul concertului, ca din senin, s-a pornit furtuna. Mai intai o vijelie a scuturat de puf toti plopii din parc creand impresia, in lumina reflectoarelor, ca avem de-a face cu o ninsoare in toiul verii. La scurt timp a inceput sa ploua, stropii mari silindu-i pe multi sa se refugieze printre coloanele Arenelor Romane. Cei mai curajosi au ramas pe teren, alegand sa fie udati de ploaie decat sa rateze vreo miscare a solistului de culoare de la Faithless.

In deschiderea concertului Faithless, au evoluat cativa reprezentanti ai noului val al muzicii electronice romanesti: "Silent Strike" si "Gojira&Kosak". "Bucuresti, esti incredibil, promitem ca vom reveni cat de curand", au fost cuvintele care au incheiat seara Faithless in Romania.

Pretul unui bilet a fost 750.000 de lei. Concertul, organizat de Fundatia Phoenix, a fost inclus in turneul "Forever Faithless", care cuprinde tari precum Argentina, Marea Britanie, Olanda, Elvetia, Polonia, Macedonia, Croatia, Spania etc.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat joi, 02 iunie 2005, 16:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri