Stiri

Antonia - Marionette (videoclip)

Antonia - Marionette (videoclip)

 

Antonia a lansat videoclipul Marionette zilele trecute intr-un cinematograf bucurestean iar in online a ajuns de pe contul de YouTube al casei de discuri Roton

Videoclipul Marionette a fost lansat de Antonia intr-un mediu potrivit: la Cinema City, alaturi de echipa ei numeroasa de la Roton si cativa colegi de la casa de discuri.

 

 

Dupa vizionarea clipului, a avut loc o prezentare a intregii echipe care a lucrat la aceasta productie spectaculoasa, de la dansatori si coregrafi pana la producatori si regizori. Dupa aceea, Antonia a dat interviuri, i-am luat si noi unul zilele trecute asa ca il vom publica in curand.

 

Clipul a fost regizat de Costas Ivanov si au fost create 5 decoruri speciale. Asa cum ni s-a promis, avem apa, aer, pamant si foc iar clipul are simboluri si cadre foarte interesante.

O varianta live a singleul Marionette (produs de Afrojack) puteti asculta in inregistrarea de la Razvan si Dani. Din informatiile recente stim ca melodia este din ce in ce mai difuzata pe radiourile romanesti, desi este o balada. In acelasi timp, Antonia ne-a spus ca urmeaza sa fie licentiata in toata Europa si in Asia.

 

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 12 iulie 2011, 11:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri