Stiri

Arcade Fire au realizat un videoclip interactiv pentru piesa 'We Used to Wait'

Arcade Fire au realizat un videoclip interactiv pentru piesa 'We Used to Wait'

Si asta nu e tot, practic, fanii pot sa isi retraiasca copilaria, avand posibilitatea de a reveni pe "ulita copilariei", pe muzica celor de la Arcade Fire -'We Used to Wait (The Wilderness Downtown)'.

Poate ar trebui sa dezvolt un pic. Arcade Fire au incercat sa faca videoclipurile si mai interesante, realizand in parteneriat cu Google Chrome au realizat un videoclip interactiv cu folosind aplicatiile Google Maps si Google Street View. "We Used to Wait" are in prim plan un personaj care umbla pe o strada pustie si umeda fanii avand posibilitatea de a introduce propria adresa, dupa care via Google Maps si Street View se pot plimba pe strada lor (treaba asta nu functioneaza chiar cu orice strada).

"We Used to Wait" este una din piesele celui de-al treilea album lansat de Arcade Fire, The Suburbs. Videoclipul a fost regizat Chris Milk. Putenti trai aceasta experienta pe siteul TheWildernessDowntown.com.

Lansat in Statele Unite pe 3 august, "The Suburbs" a intrat idrect pe primul loc in Billboard Hot 200 cu 156.000 copii.

Iata aici un demo a ceea ce inseamna aceasta aplicatie. Pentru a o incerca aveti la dispozitie linkul de mai sus "We Used to Wait (The Wilderness Downtown)":

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat marti, 31 august 2010, 13:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri