Stiri

Astăzi e ziua ta... Cristian Brancu!

Astăzi e ziua ta... Cristian Brancu!

"Tanar sau batran, vioi sau molesit de avalansa zilei, raman ceea ce sunt. Imi asum acest lucru", ne marturiseste "Agentul VIP".
Cristian Brancu Implineste astazi 37 de ani. La multi ani! "Parca timpul s-a comprimat de cand criza ne asaza peri albi la tampla. Orele nu ne mai sunt prietene, fug mult mai degraba decat ne-am dori. Mai exact, nu-mi dau seama cand au trecut 365 de zile, zambete, emotii, dureri, de cand Jurnalul National mi-a mai solicitat sa scriu ce simt, exact la aniversara. Probabil ca daca nu ar fi fost Oana, steaua din sufletul meu, as fi putut crede ca totul s-a petrecut ieri. Ea e cea care-mi dilata timpul catre respiratia fericirii. Nu am nici o sansa nici in 2010 decat sa muncesc la aniversara. Seara, voi fi acolo unde ma bucur ca ma asteapta tot mai multi oameni: live, la "Agentul VIP". Azi voi fi surprins ca ma vor suna mai multi prieteni decat ma asteptam si voi avea remuscari ca pe multi nu apuc sa-i sun si eu de ziua lor. Dar se pare ca am avut alte motive pentru a le intra in suflet. Oricum insa, 9 martie va Incepe frumos, pentru ca voi deschide ochii, iar Oana va fi langa mine. Iar ea, cu arta unui dirijor, va regiza surprize pentru o zi in care, sigur, colegii de la Confidential, Antena 2 si Europa FM vor avea treaba cu mine."

NIMIC FARA IUBIRE... "De ziua mea, am sa colectionez zambete. Imi ajunge. Nu vreau alte cadouri. De fapt, cred ca nimic nu se poate construi In viata daca nu exista iubire. Mi-a adus aminte maestrul Adrian Paunescu aceasta realitate a vietii. Satisfactiile unui an - audiente, tiraje vandute, recunoastere publica - sunt doar mangaieri trecatoare pentru sufletul fara dragoste. Nu sunt genul "retrospectiv" la aniversara. Nu-mi petrec timpul straduindu-ma sa-mi amintesc clipe-cheie. Desi as avea cui sa multumesc pentru momente care mi-au schimbat viata. I-as multumi Cameliei Voiculescu pentru increderea de a construi impreuna. I-as multumi lui Mihai Gadea, pentru ca s-a batut cu toti, increzator ca pot sa fac televiziune. Iar confirmarea visului lui mi-a adus-o intr-o zi in studio pe Oana, femeia alaturi de care stiu ca ma pot desavarsi.

" NU AM FRISOANE DE IMBATRANIRE "37 de ani? Da, azi. Mi se pare o varsta frumoasa si nu am nici o secunda frisoane de imbatranire. Privesc doar viitorul. Daca maine totul s-ar opri, as avea un singur regret mare cat o viata: ca nu mi-am vazut nascut un copil. Stiu ca vine o vreme pentru fiecare pas. Stiu ca se va petrece. Este insa un moment pe care-l privesc cu o emotie unica. Acea clipa a nasterii o voi putea pomeni - daca ma va mai Intreba cineva de ziua mea ce simt -, alaturi de momentele pe care le privesc ca o minune: clipa in care am cunoscut-o pe Oana, calatoria nuntii noastre, trandafirul, primul sarut. Toate vor ramane, iar izbanzile profesionale care ne fac respectabili/multumiti vor avea astfel scanteie pentru a se naste. Asa s-au nascut in 2009 audiente-record la Antena 2 si Europa FM, impunerea brandului multimedia Confidential si multe planuri de viitor. De fapt, acum, la aniversara, trebuie sa-i multumesc Oanei, fara de care nu as mai fi..."

 

Sursa: www.jurnalul.ro Autor: katyssh, postat vineri, 23 aprilie 2010, 20:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri