Stiri

Astazi incep audierile in cazul Michael Jackson

Astazi are loc prima runda de audieri in cazul lui Michael Jackson, relateaza AFP. Cantaretul, in varsta de 45 de ani, trebuie sa raspunda la acuzatiile de molestare de minori, aduse de Curtea Suprema din Santa Barbara, California. Convocarea la audieri a fost facuta saptamana trecuta, acuzatiile nefiind inca formulate, asteptandu-se stabilirea unei date a procesului. Noul avocat, Thomas Mesereau, i-a inlocuit pe Mark Geragos si Benjamin Brafman, artistul motivandu-si decizia prin faptul ca "de procesul asta depinde viata mea". Surse apropiate cantaretului spun ca el si l-a dorit pe Mesereau inca din noiembrie, cand fusese arestat, doar ca atunci avocatul era implicat intr-un alt proces. Publicistul lui Jackson, Raymone Bain, a declarat ca Jackson "va pleda nevinovat".

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat vineri, 30 aprilie 2004, 10:39

Comentarii(2)

Crisinutza UK28-11-2004 07:35:38
Crisinutza UK
De Ce?

Nu pot crede ce se intampla cu MJ ,de ce lumea crede aceste minciuni ?!Daca el ar fi fost asa cum spun ei ,de ce ar fi profitat de copiii cu parinti ,de ce nu ar fi luat copiii din atatea orfelinate( pe care el le-a fondat in atatea tarii)care nu ar fi spus?SE PARE CA AM INCEPUT SA CREDEM CA SUNTEM NOI CEI MAI PERFECTI SI NU AM FACUT NIMIC RAU ;DAR OARE AM FACUT UN BINE ?OARE MJ PT CA E DIFERIT MERITA DISTRUS DUPA CE NE-A FACUT ATATA TIMP MAI BUNI MAI FRUMOSI?! PUTETI DISTRUGE IMAGINEA MICHAEL JACKSON DAR NU-I PUTETI DISTRUGE SPIRITUL . THIS IS FOR MJ "I STILL TRUST IN YOU ,KEEP'IT STRONG :) "

Ionut05-05-2004 02:00:05
Ionut
INOCENT

Acest intreg scandal repetat e o masinatie a Ku klux Klan-ului. Sa nu credeti. Michael e inocent!! El s-a simtit amenintat de multa vreme si de aceea a si inventat povestea ca ar fi in faliment, tocmai ca sa se protejeze de multe chestii...Artistul si omul M.J. sunt doua embleme ale spiritului uman invincibil. Michael nu merita asta. Tocmai el. DE la concertele lui, ce alt artist se daruieste ca el? Ce alt artist e capabil de ceea ce a facut el? NIMENI. Nici chiar Madonna. Te iubesc, Michael. God bless you!!!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri