Stiri

Astazi incepe Dasez pentru tine

Astazi incepe Dasez pentru tine

Vineri, 19 martie, de la 20.30, la Pro Tv, Stefan Banica si Iulia Vantur dau startul celui de-al noualea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

Designerul Catalin Botezatu, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, campionul Local Kombat, Catalin Morosanu, Doru Todorut de la DeepCentral, actritele din serialul Aniela de la Acasa, Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu, cantareata Anamaria Ferentz si fotomodelul Andreea Spataru intra cu emotie si ambitie in dificila competitie a visurilor.

Alaturi de opt oameni cu povesti de roman care lupta pentru familiile lor, cele opt vedete vor intra in aventura “ Dansez pentru tine” cu inima deschisa, pregatiti de juramantul pe care il vor spune in fata partenerilor lor de vis si a telespectatorilor vineri seara.

Pe langa emotiile primei infatisari in ringul de dans in fata a milioane de telespectatori, cele opt perechi concurente vor avea si prima intalnire cu temutul juriu a carei misiune nu este una prea simpla in aceasta prima editie. Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu si Wilmark vor avea de notat un dans dificil precum quickstep, dar si un stil nou introdus in concurs, stompul. Care cocotati pe butoaie, care inarmati cu bete, galeti sau pet-uri, concurentii vor crea coregrafii spectaculoase ajutati de ritmul pe care il vor tine cu ajutorul obiectelor si a pasilor care vor face ringul sa vibreze.

Noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” va fi asemeni vestitorului primaverii. Ringul emisiunii va fi desenat cu flori colorate de primavara, tinutele prezentatorilor vor fi pastelate si romantice, iar tinutele de quickstep ale perechilor vor fi suave si atinse parca de raze de soare.

Chiar daca va fi doar prima intalnire din acest sezon, la finalul ei se va stabili insa si primul duel al sezonului. Cele doua perechi care vor primi cele mai mici note in editia de vineri vor avea parte de emotiile primului duel din competitie.

Sursa: Dansez pentru tine Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 19 martie 2010, 12:12

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri