Stiri

Astazi Symphoenix la Sala Palatului !

Astazi Symphoenix la Sala Palatului !

Phoenix, una din cele mai important etrupe romanesti, a pregatit pentru publicul din Bucuresti doua concerte deosebite. Primul are loc chiar astazi, 28 aprilie 2010 de la ora 19 la Sala Palatului.

Spectacolul se intituleaza Symphoenix si va fi un concert total de rock simfonic, cu 100 de artisti pe scena, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti si ai Corului Acustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Printre invitatii speciali se vor numara tenorul Vlad Mirita, soprana Tina Munteanu si Adrian Petrescu, prim oboist al Filarmonicii George Enescu.
 
Biletele costa intre 60 si 200 de lei si la aceasta ora mai pot fi achizitionate pe bilete.ro

A doua intalnire cu publicul din Bucuresti va avea loc peste o luna, pe 27 mai, tot la Sala Palatului si va fi vorba de un spectacol concept – Phoenix Classics.

Concertul va oferi un program complet, un tribut adus a ceea ce este pur romanesc. Spectacolul propune o sinteza intre Rapsodia Romana Nr. 1 in La Major si primul album de conceptie, Cei ce ne-au dat nume, si intre Rapsodia Romana Nr. 2 in Re Major si albumul Mugur de Fluier. La evenimentul Phoenix Classics vor participa invitati speciali, precum Adrian Petrescu sau Nicolae Dumitru (pian). Spectacolul va fi regizat de Mircea Kiraly si prezentat de Gabriel Fatu.

Biletele costa intre 50 si 150 de lei si pot fi deja achizitionate.

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 28 aprilie 2010, 09:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri