Stiri

Atacantul portughez Nuno Gomes se iubeste cu o ziarista romanca

Celebrului atacant portughez Nuno Miguel Soares Pereira Ribeiro, poreclit Gomes, i-au picat cu tronc ziaristele. Dupa ce s-a despartit de prima lui sotie, cu care are o fetita, pe nume Laura, fotbalistul s-a recasatorit cu ziarista portugheza Patricia Aguilar.

Cei cativa ani petrecuti impreuna l-au facut pe atacantul portughez sa-i para casatoria neinteresanta, insa i-au amplificat dragul de ziariste. In februarie anul asta, la meciul Stelei cu Benfica, din Cupa UEFA, Nuno Gomes a cunoscut-o pe Cristina Matei, ziarista sportiva la cotidianul "Click" (in trecut, angajata la Tele7abc si TVRM) si nu si-a mai luat gandul de la ea.

Cristina a fost singura ziarista din Romania care a obtinut un interviu cu atacantul Benficai, dar si singura careia fotbalistul i-a daruit un tricou, imediat dupa meciul de la Bucuresti. Acesta a fost începutul love-story-ului lor, pentru ca, dupa ce le-a fost clar amandurora ca se plac mult reciproc, au urmat intalnirile de taina prin Lisabona.

Putinele surse din anturajul ziaristei care stiu povestea ne-au asigurat ca intre Gomes si Cristina Matei e mai mult decat o aventura. S-au vazut in repetate randuri, intr-un hotel din Lisabona care apartine unui prieten bun al atacantului portughez si au devenit aproape dependenti unul de altul. Nuno îi trimite foarte des mesaje de dragoste, in care ii spune cat de mult ii simte lipsa si ii descrie fiecare zi pe care o petrece in cantonament cu gandul la ea.

Desi relatia lor dateaza din februarie, Cristina nu a vrut sa-si faca reclama pe tema asta, tinand totul secret. Se bucura de relatia ei si nu simte nevoia sa se vada pe prima pagina a ziarelor, cu povestea ei de dragoste.

Sursa: Atac Autor: Anonymous, postat marti, 01 ianuarie 2008, 15:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri