Stiri

ATB la Brasov recenzie Monden.Info (+ poze)

ATB la Brasov recenzie Monden.Info (+ poze)

 

Dupa cum v-am anuntat inca din luna martie, ATB a sustinut lasfarsitul saptamanii trecute doua show-uri, la Brasov in Kasho si la Bacau in club Kremlin. Colegii de la Monden.Info au fost la Brasov. 
 
Sunt concerte care care se vad si concerte care se simt. Sunt concerte dupa care pleci linistit acasa si concerte dupa care ramai fara cuvinte, retraind senzatiile la nesfarsit. Ei bine, ATB a creat o noapte istorica sambata seara in club Kasho din Brasov! Rareori mi-a fost dat sa traiesc o experienta muzicala atat de intensa, la care au contribuit atat publicul, cat si DJ-ul de la pupitru, care a dat ce e mai bun din el.
 
ATB are o armata de fani in Romania, iar cei mai fideli fani s-au adunat fie la Bacau, cu o seara inainte, fie la Brasov, unde am savurat unul dintre cele mai bune, pure si emotionante seturi de muzica trance care mi-a fost dat sa aud vreodata. Insa ATB nu a venit pe scena neincalzita, fiindca inainte de setul lui ne-am bucurat de mixul de piese extrem de reusit al lui Josh Callaghan. Josh a incheiat cu “Sun & Moon” de la Above & Beyond, moment in care publicul a intrat in delir, iar ATB a intrat in club.
 
Cand am realizat ca Andre a trecut chiar pe langa mine, mi s-au inmuiat genunchii de emotie, iar cand si-a inceput setul cu “Twisted love (Distant earth vocal version) (feat. Cristina Soto)” de pe noul album, “Distant Earth“, am stiut ca va fi show-ul visurilor mele. Andre s-a ridicat cu mult peste asteptarile noastre, creand o atmosfera incredibila, pornind de la muzica, de la apropierea de fani si pana la gesturile sale.
 
Ritmul nu a scazut niciodata si am ascultat de la piese care ne-au extaziat pe toti, precum “Never cry again” a lui Dash Berlin, sau piese de pe noul album: “Heartbeat (ATB with Amurai feat. Melissa Loretta)”, “All I need is you (feat. Sean Ryan)” sau “Apollo Road”, piesa realizata tot in colaborare cu Dash. Gandidu-ma la reactiile de sambata seara ale fanilor, am certitudinea ca “Distant Earth” va fi un album exceptional, pe care il vom asculta pe repeat luni de zile de la lansare.
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 18 aprilie 2011, 12:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri