Stiri

Atentie 'EXTRA GOODIES' la CIUC SUMMER FEST!

Atentie 'EXTRA GOODIES' la CIUC SUMMER FEST!

Pe langa numeroasele concerte ce vor avea loc de-a lungul acestui weekend la Zone Arena, publicul Ciuc Summer Fest se va putea bucura de o atmosfera completa de festival avand la dispozitie si o multime de alte extra-activitati pregatite special pentru aceasta editie! Festivalul se va desfasura in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, alaturi de care vor concerta si numeroase trupe autohtone.

Ciuc Summer Fest vine in intampinarea iubitorilor de festival cu o multime de activitati speciale cu care publicul se poate desfata in pauzele dintre concerte, si nu numai! Pentru cei care nu vor doar sa asculte muzica ci sa se si joace, in incinta spatiului de festival vor fi amenajate zone speciale unde artisti romani vor intretine audienta cu momente interactive de pantomima si step. Fanii jocurilor electronice vor avea la dispozitie o zona de gaming unde se vor putea antrena la o partida de tenis sau bowling virtual. Pasionatii de shopping se vor putea delecta si ei cu o gama larga de articole, incepand de la haine si bijuterii vintage si hand-made pana la ''urban accessories'' precum ochelari de soare, gentute si palarii ''in trend'', in cadrul BUZZar-ului Ciuc Summer Fest.

Alaturi de cele patru baruri cu lungimi impresionante care vor servi bere, apa si racoritoare, spatiul de festival va cuprinde si o zona dedicata bucatariei internationale, unde spectatorii vor putea incerca specialitati indiene, italiene, precum si clasicul ''romanian barbeque'', desertul fiind asigurat de o larga varietate de clatite.

Serile de 16, respectiv 17 iulie se vor incheia prin celebra ''petrecere in liniste'', Silent Disco, care, alaturi de DJ-i rezidenti, DJ OD si DJ Vincet 1000, il va avea ca invitat special in ziua de sambata pe britanicul Talvin Singh, in timp ce invitatul zilei de vineri va fi ales de public pe site-ul www.kissfm.ro.

Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, in complexul Zone Arena din Bucuresti, avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, carora li se vor alatura numeroase trupe romanesti precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L'orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, libraria Carturesti Verona si de la casa de bilete a complexului zone Arena, sau online (detalii in sectiunea Evenimente a ww.fanclub.ro) la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de Ciuc Summer Fest biletele vor fi disponibile la intrarea si in zona de festival, la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei. Miercuri, 14 iulie, de la casa de bilete Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona bilete la pret redus, pentru fiecare zi de festival.
 

Sursa: www.summer-fest.ro Autor: Daimon, postat marti, 13 iulie 2010, 13:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri