Stiri

Au fost decernate Premiile Muzicale Billboard pe anul 2003

Au fost decernate Premiile Muzicale Billboard pe anul 2003

Beyonce care si-a facut aparitia la ceremonie intr-o rochie Versace, a castigat premiile pentru Cea Mai Buna Debutanta a Anului, Cel Mai Bun Debut R&B, Cea Mai Buna Solista prezenta in Topul Hot 100 si un premiul special pentru Cele Mai Multe Saptamani petrecute pe primul loc in Top Hot 100.

Beyonce Knowles, componenta a trupei Destiny's Child, care s-a lansat in acest an si pe plan solo cu albumul 'Dangeroulsy In Love', a declarat inainte de inceperea galei ca are emotii pentru ca simte ca va trebui sa tina un discurs de acceptare a unui premiu. 'Nu stiu ce sa spun. Nu am nici o idee', a spus solista. Pana la urma a dovedit ca nu s-a pregatit pentru a primi premii, ea spunand publicului in momentul in care a acceptat premiul pentru Cea Mai Buna Solista prezenta in Top Hot 100: 'Este uimitor. A fost un an incredibil'.

R. Kelly, care este cercetat pentru intretinerea de relatii sexuale cu o minora, a plecat acasa cu premiile pentru Cel Mai Bun Producator de Top Hot 100, Cel Mai Bun Producator R&B, Cel Mai Bun Compozitor de Top Hot 100 si Cel Mai Bun Compozitor R&B.

Cei care au deschis gala au fost No Doubt, care au interpretat piesa 'It's My Life', noul lor single, preluare dupa piesa cu acelasi nume semnata Talk Talk.

Cuplul Nick Lachey si Jessica Simpson au prezentat primul premiu al serii, cel pentru Cea Mai Buna Trupa a Anului, castigat de 3 Doors Down.

Rapper-ul 50 Cent, care a fost nominalizat de sase ori, a castigat numai trei premii, pentru Cel Mai Bun Solist de Top, Cel Mai Bun Solist R&B si Cel Mai Bun Solist Rap.

Stevie Wonder a fost cel care i-a inmanat lui Sting premiul pentru intreaga activitate.

Anul acesta a adus si o premiera in ceea ce priveste premiile acordate, fiind pentru prima data cand Billboard a acordat premii si pentru muzica descarcata legal de pe internet.

OutKast au fost cei care au castigat premiul Cea Mai Buna Piesa Digitala a Anului, pentru piesa 'Hey Ya!'.

Gala din acest an a avut loc la MGM Grand Garden Arena din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar gazda spectacolului a fost Ryan Seacrest, cunoscut publicului american de la emisiunea American Idol.

Sursa: intercont.ro: Mix FM Autor: Anonymous, postat joi, 11 decembrie 2003, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri