Stiri

Avril Lavigne nu e pe placul partidului

Avril Lavigne nu e pe placul partidului

Un partid, aflat in opozitie in Malayezia a solicitat luni guvernului de la Kuala Lumpur sa interzica organizarea unui concert Avril Lavigne, invocand faptul ca solista rock canadiana se misca "mult prea sexy" pe scena, informeaza Associated Press.

Avril Lavigne, muziciana rock nominalizata la premiul Grammy si care a urcat rapid in ierarhiile muzicale dupa debutul sau din 2002 cu albumul "Let's Go", urmeaza sa-si inceapa noul turneu asiatic cu un concert la Kuala Lumpur, la 29 august. Insa aripa tanara a partidului pan-malayezian sustine ca un astfel de concert ar promova niste "valori nepotrivite" inainte de Ziua Independentei Malayeziei, sarbatorita la 31 august.

"Este prea sexy pentru noi… Un astfel de concert nu este potrivit pentru spectatorii din Malayezia", a declarat Kamarulzaman Mohamed, un oficial din cadrul acestui partid. "Nu ne dorim ca acest concert sa-i influenteze negativ pe tinerii nostri. Avem nevoie de artisti curati care sa reprezinte niste modele de urmat", a mai adaugat el.

Kamarulzaman Mohamed a mai precizat ca a trimis deja o scrisoare de protest pe adresa Ministerului Culturii si Artelor si a primariei din Kuala Lumpur, solicitand anularea acestui concert. Un repreznetant al Ministerului Culturii si Artelor a precizat ca aceasta institutie nu si-a dat inca acordul pentru organizarea concertului, aceasta decizie urmand sa fie luata in curand.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 20 august 2008, 11:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri