Stiri

B’ESTFEST 2011, mai mult decat muzica: lasertag, pictura pe tricouri si book corner!

B’ESTFEST 2011, mai mult decat muzica: lasertag, pictura pe tricouri si book corner!

Editia 2011 a B’estfest va oferi pe langa o locatie noua in zona Pipera-Tunari, si un concept nou din punct de vedere al genurilor muzicale si al trupelor alese sa urce pe scena in cele trei zile de concerte. Mai mult de atat, B’ESTFEST Summer Camp va ofera si multe alte surpize care nu tin neaparat de muzica ci de evenimentele conexe care se vor desfasura pe parcursul celor trei zile !

Astfel ca, in zonele de PlaygroundLake Lounge si Arts&Crafts, intre doua concerte si o bere toti cei prezenti se vor putea intrece la un joc de lasertag, sau se vor putea delecta cu o carte buna pe marginea lacului sau participand la un workshop de pictura pe tricouri. 

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere). 

Daca despre partea muzicala a B’estfest 2011 puteti afla mai multe la sectiunea evenimente, mai jos avem de la organizatori toate detaliile leagte de aceste noi surprize :

Academia de Paintball va amenaja in cadrul zonei de Playground un teren special de lasertag cu o suprafata de 1000 mp, ce va arata ca un veritabil camp de lupta, dotat cu obstacole si nocturna. Echipamentul, singurul de acest gen disponibil in tara, va permite desfasurarea  jocului de lasertag si in spatii deschise pe timp de zi.

Anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp, Lecturi Urbane va amenaja pe marginea lacului, in zona Lake Lounge, un book corner unde pasionatii de lectura (si de pauze de relaxare, desigur) vor putea imprumuta si citi carti din diferite domenii, in functie de preferinte. Lecturi Urbane este un proiect de implicare sociala, pornit in mai 2009, cu scopul de a incuraja lectura in spatiile publice. Avand  pana acum 12 editii derulate cu succes, proiectul s-a bucurat de suportul a peste 1500 de participanti, carora le-au fost oferite gratuit mai mult de 2000 de volume.

Pentru cei mai indemanateci spectatori, B’ESTFEST Summer Camp a pregatit cateva workshop-uri in zona de Arts&Crafts, printre acestea numarandu-se si un workshop de pictura pe tricouri, sustinut de Cristina Mihaela Radulescu (www.crissteria.ro). Pe langa acest workshop, Cristina va organiza in spatiul festivalului si o expozitie de pictura moderna, alaturi de alti artisti autohtoni.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere.Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk AnansieMika, Asian Dub Foundation, LAMBPendulum (live), House of PainFlogging Molly si Hadouken!

 Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 leipentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat luni, 16 mai 2011, 15:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri