Stiri

Backstreet Boys ii ofera consultanta financiara lui Lady Gaga

Backstreet Boys ii ofera consultanta financiara lui Lady Gaga

Daca in ceea ce priveste cariera artistica, Lady Gaga nu prea mai are nevoie de mentori, Brian Littrell, unul din membri Backstreet Boys s-a gandit ca fatei i-ar prinde cateva sfaturi, de exemplu de la niste oameni mai vechi in bransa, legate de modalitatea in care sa isi gestioneye finantele.

Backstreet Boys si Lady Gaga s-au intersectat de curand in Noua Zeelanda, unde erau fiecare cu turneul lui. Echipele lor s-au intalnit si dintr-o vorba in alta baietii au aflat ca Lady Gaga e insotita tot timpul de trei avioane private 747. Littrell a tinut sa ii transmita tinerei cantarete ca poate ar trebui sa isi redimensioneze costurile turneului, pentru ca altfel la sfarsitul turneului, chiar daca va ramane cu amintirea unor concerte reusite, cu casa plina, risca sa se trezeasca fara un cent.

Nick Carter a intarit ideea colegului sau spunand ca ei au invatat din greselile trecutului si ca astazi gandesc mai bine afacerile trupei. A trebuit sa invatam noi insine, intr-un mod nu foarte placut... Singurele persoane in care puteam avea incredere eram noi insine. Cel care a preluat responsabilitatea economiei trupei a fost Howie Dorough.

Acesta a spus ca Suntem cu adevarat implciati in tot ce inseamna partea economica a trupei..Analizez toate cecurile si facturile pe care le primim inainte de a pleca in turneu... Le analizam impreuna si ne asiguram ca bugetul este unul suficient si realist.

Acuma daca e sa fim rautaciosi, in anii '90 nu se faceau bani ca acum, asa ca Lady Gaga nu prea are motive sa se ingrijoreze.. cu toate astea e intotdeauna sanatos sa tii cont de un sfat venit de la cineva mai experimentat.    

 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat joi, 15 aprilie 2010, 13:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri