Stiri

Barbatii cu bani fac coada la usa Nicoletei Luciu

Dupa ce s-a despartit de Dinu Maxer, viata amoroasa a Nicoletei Luciu a luat amploare. Se pare ca frumoasa bruneta nu se poate plange ca este singurica, de vreme ce dupa farmecele ei alearga nu unul, ci patru barbati cu foarte multi bani. Potrivit revistei "VIP", Nicoleta iese cu patru barbati in paralel, nefiind inca hotarata pe care sa-l aleaga. Favorit este Mihai, un om de afaceri care este si proprietarul unui hotel din Mamaia. Se pare ca este foarte generos cu bruneta, acest lucru atragandu-i simpatia fetei. Un alt barbat este detinatorul unei ferme de animale din Stefanesti, pe care Nicoleta il alinta in intimitate Vasy. Un alt treilea este un barbat foarte instarit, proprietar al catorva cazinouri, care i-ar fi propus vedetei sa-l insoteasca la Monte Carlo. Lista se incheie cu un om de afaceri din Buftea, care se lauda ca ar fi ajutat-o financiar pe Nicoleta sa se mute in casa noua. Reprezentantii postului Pro Tv infirma toate aceste zvonuri si spun ca Nicoleta nu are deocamdata pe nimeni, declarand ca sunt numai inventii ale presei.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat vineri, 17 iunie 2005, 11:39

Comentarii(2)

moki12-11-2005 23:23:10
moki

nicoletoooo jekmaneste-i pe toti ca sint niste lupi si niste fraieri.Fii fata desteapta si traieste-ti vitza asa cum meriti.

aldorin26-06-2005 09:06:30
aldorin
frumusetea

nicoleta e frumoasa dar nu cred ca stie sa fie si placuta.daca ar fi mai dezinvolta ar atrage mai mult si nu numai petru corp si sex

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri