Stiri

Bilete, abonamente si alte informatii legate de Anim'est 2010

Bilete, abonamente si alte informatii legate de Anim'est 2010

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 8-17 octombrie 2010 la Cinema Patria, Cinema Scala si Cinema Union din Bucuresti, si va fi urmata de un follow-up la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, in perioada 22-24 octombrie 2010. Anim'est este organizat de Asociatia Estenest, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si Ogilvy.
Partener principal: Groupama

Accesul la cea de-a 5-a editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est se va face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile in avans pe site-ul www.ticketfan.ro, in magazinele Flanco si Libraria Engleza Anthony Frost, iar, in perioada 8-17 octombrie 2010, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Patria, Scala si Union din Bucuresti.

Abonamentele s-au pus in vanzare pe site-ul www.ticketfan.ro si in reteaua magazinelor Flanco si Libraria Engleza Anthony Frost, incepand cu data de 20 septembrie 2010, dar se vor putea cumpara si de la casieria cinematografului Patria, incepand cu data de 8 octombrie 2010, prima zi a festivalului.

Exista urmatoarele tipuri de abonamente:
Abonament de 10 proiectii - 80 lei. Acest tip de abonament asigura accesul la 10 intrari la una sau mai multe proiectii din programul festivalului. Abonamentul de 10 proiectii este nenominal si poate fi folosit atat pentru a permite accesul posesorului la 10 proiectii, cat si pentru accesul mai multor persoane la una sau mai multe proiectii din cadrul festivalului, in limita celor 10 intrari.

Festival Pass - 150 lei*, nominal. Garanteaza accesul posesorului (identificat pe pass cu fotografie si nume) la toate proiectiile Anim'est 2010, desfasurate in perioada 8-17 octombrie 2010 la Cinema Patria, Cinema Scala si Cinema Union. Festival Pass nu permite accesul la evenimentul Creepy Animation Night 2 de vineri, 15 octombrie 2010, ora 23:00, de la Cinema Patria, si nici la proiectia speciala Videoclip & Advertising din Club Control, de joi, 14 octombrie 2010, ora 21:00.

O noutate absoluta in peisajul festivalier romanesc o constituie perioada de pre-sale: Astfel, pana duminica, 26 septembrie 2010, inclusiv, Festival Pass-ul Anim'est va putea fi achizitionat la un pret special: 120 de lei.

Biletele pentru proiectiile individuale, pentru Creepy Animation Night 2 si pentru proiectia speciala Anim'est din Club Control vor fi puse in vanzare dupa data de 23 septembrie 2010. Biletele individuale se vor pune in vanzare dupa data de 23 septembrie pe site-ul www.ticketfan.ro, in magazinele Flanco din toata tara si Libraria Engleza Anthony Frost, iar pe 8 octombrie 2010, prima zi a festivalului, la Cinema Patria, Cinema Scala si Cinema Union.

Bilet individual de intrare - 10 lei. Biletul este valabil pentru o singura intrare la Cinema Patria, Cinema Scala, Cinema Union. exclusiv la proiectia pentru care a fost achizitionat.
Bilet individual de intrare la proiectia speciala Videoclip & Advertising din Club Control - 25 lei. Biletul permite intrarea la proiectia ce include ambele programe ale competitiei Videoclip & Advertising, precum si un concert al trupei The Pixels.

Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night 2, care va avea loc in seara de vineri, 15 octombrie 2010, la ora 23:00, la Cinema Patria - 25 lei. Accesul minorilor in sala de proiectie la Creepy Animation Night 2 este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu varsta de peste 18 ani.

Bilet de intrare la sectiunea Minimest - 5 lei. Biletele pentru proiectiile din cadrul sectiunii Minimest (programate incepand cu ora 10:30 sambata si duminica, respectiv 11:30, in timpul saptamanii, la Cinema Patria) pot fi cumparate cel mai devreme cu 40 de minute inainte de inceperea proiectiei, de la casieria cinematografului Patria. Copiii si insotitorii lor vor putea intra la programele Minimest achitand jumatate din pretul unui bilet individual obisnuit.

Exceptand sectiunea Minimest, bilete pentru orice proiectie, din orice locatie si din oricare zi a festivalului pot fi achizitionate online, de pe site-ul www.ticketfan.ro, din reteaua de magazine Flanco si Libraria Engleza Anthony Frost, precum si, incepand din data de 8 octombrie 2010, de la casieriile celor trei cinematografe.

Mai multe detalii despre biletele si abonamentele Anim'est 2010 se gasesc pe pagina www.animest.ro si pe www.ticketfan.ro.

Spotul oficial Anim'est 2010 - Romania welcomes anim'est, alaturi de celelalte materiale video oficiale ale acestei editii pot fi urmarite accesand galeria video a festivalului, la adresa www.animest.ro
 

Sursa: www.animest.ro Autor: Daimon, postat joi, 23 septembrie 2010, 11:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri