Stiri

Black Sea Girls la inaltime

Black Sea Girls la inaltime

Trupa Blaxy Girls va lansa primul album din cariera in aceasta toamna, informeaza Roton. Materialul va cuprinde zece piese pop rock, intre care si single-ul `If You Feel My Love`. Noua formatie alcatuita din Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela poate fi considerata revelatia muzicala a acestei toamne.

Desi a fost lansat doar de cateva saptamani, primul single Blaxy Girls este difuzat deja in heavy rotation atat pe radio cat si pe tv iar numarul vizualizarilor clipului pe youtube este intr-o continua crestere. Membrele Blaxy Girls s-au facut remarcate mai ales pentru ca fiecare dintre ele canta la un instrument, fapt dovedit si de aparitia in cadrul semifinalei din acest an a Cerbului de Aur.

In urma cu doar cateva zile, Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela au trait o experienta de neuitat, prima de acest gen din lungul sir ce va urma. Fetele au cantat intr-un concert la Arad in fata a cateva mii de oameni care au fredonat piesa impreuna cu ele, oprindu-le la final pentru a le cere autografe.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat vineri, 05 septembrie 2008, 12:52

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri