Stiri

Bob Dylan face reclama la lenjerie feminina

Bob Dylan face reclama la lenjerie feminina

Legendarul muzician Bob Dylan si-a facut debutul in publicitatea americana, promovand, printr-un spot TV, cea mai recenta colectie de lenjerie feminina creata de Victoria's Secrets, transmite BBC online. Clipul contine planuri apropiate cu fata muzicianului in varsta de 62 ani, machiat si cu o mustata desenata cu creion, intercalate cu imagini ale unor manechine aproape dezbracate.

Reclama va fi difuzata in Statele Unite in timpul saptamanilor urmatoare. Producatorii alesesera piesa lui Dylan din 1997 "Love Sick" ca fundal muzical pentru spot, apoi l-au invitat si pe el sa joace in acesta. Victoria's Secrets are insa reputatia ca foloseste in reclamele sale supermodele precum Claudia Schiffer si Heidi Klum.

Muzicianul, deja inclus in Hall of Fame, si care nu a mai aparut in nici o reclama pana acum, nu a explicat inca de ce a ales sa apara in aceasta. "Nu l-am intrebat niciodata de ce a decis sa ni se alature", a spus un responsabil al companiei, Ed Razek. "Important este ca ni s-a alaturat. El este un simbol, o legenda vie".

Sursa: ziua Autor: Anonymous, postat joi, 08 aprilie 2004, 12:02

Comentarii(1)

kapp12-04-2004 12:04:15
kapp
wooow

woooow! dudes, is that gay, or what? no disrespect 4 bob.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri