Stiri

Body & Soul revin cu Move it baby in premiera pe Urban.ro

Body & Soul revin cu Move it baby in premiera pe Urban.ro

 

Body & Soul au revenit in activitate cu Move it baby in premiera pe Urban.ro. Iata materialul realizat de colegii nostri:

 

Noi zicem ca e una dintre cele mai tari reveniri muzicale ale anului! Dupa 7 ani, Bogdan, Laurentiu,Florin si George lanseaza un nou single impreuna!

Body & Soul prezinta pentru prima oara, pe Urban.ro, Move it baby, o piesa de vara produsa in studiourile Ino Music. Ne-am intalnit cu ei si am facut si un mic-interviu legat de revenirea lor. Asa cum ii stiam, au ramas pusi pe sotii si au raspuns in gluma! :))

Melodia are tot ce ii trebuie ca sa ajunga in topurile radiourilor - e fresh, e de vara si are versuri usoare. Ascultati mai jos Move it baby si poate va convingeti!

 

Urban.ro: Bogdan a disparut din Body&Soul la un moment dat iar dupa aceea, trupa a luat o pauza. Care au fost motivele celor doua schimbari?

Body & Soul: E adevarat ca am luat o pauza. Nu cunoastem motivele.....

De ce v-ati reunit tocmai acum? Care au fost imprejurarile acestei relansari?

B&S: Din cauza celor 7 fani care nu ne dadeau pace. Care au fost imprejurarile? Fanii din toata tara au debarcat dintr-un taxi si ne-au inconjurat, obligandu-ne sa ne reunim.

Care e povestea noului single si de cat timp lucrati la el?

B&S: “Hormonii” din piesa “Superfemei” au evadat intr-o joi pe la ora 5 exact cand lucram la o piesa romantica si asa a iesit piesa “Move it baby”.

Cum regasiti industria muzicala si ce parere aveti de trendul muzical actual?

B&S: Consideram ca s-au facut pasi importanti in industria muzicala romaneasca, tocmai datorita trendului care a “virusat” in mod costant topurile de afara.

Ce pregatiti dupa single-ul asta? Urmeaza un videoclip, concerte, aparitii TV?

B&S: In urma avalansei de mesaje si a mitingului organizat in Piata Universitatii, unde jandarmii au fost casapiti de cei 7 fani, am hotarat sa ne mai gandim. Deci va sunam noi....

Ce inseamna Body&Soul in 2011 si care e mesajul pe care il duceti mai departe?

B&S: Generatiile s-au schimbat, dar avem un mesaj pentru toti, muzica nu are varsta.

Trupa a aparut in 1995 insa a cunoscut succesul in 1999 si asa cum ne-au zis si ei "au rupt piata muzicala si au cusut-o inapoi". Bogdan Dima a luat o pauza pentru a se ocupa de niste proiecte solo insaBody & Soul a continuat cativa ani cu alte hituri, in formula de 3. Din 2007 nu s-a mai auzit nimic de ei In 2011 s-au apropiat si au hotarat sa porneasca mai multe proiecte impreuna, unul dintre ele fiind singleul Move it baby!

Cu siguranta stiti hitul Super femei de care v-am amintit vara trecuta cand ne intrebam ce se mai intampla cu Body & Soul! Dupa un an, ne-au raspuns intrebarii printr-un email in care ne spuneau despre planurile lor.

Acum ca v-am spus cine revine in industria muzicala pe Urban.ro, ce parere aveti? Va place cum suna noul single Body & Soul? Va bucurati pentru revenirea lor? :D

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 26 iulie 2011, 11:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri