Stiri

Bon Jovi: caz de X Files

Bon Jovi: caz de X Files

Rocker-ii din trupa Bon Jovi au fost dati in judecata pentru o suma exorbito-fabulo-fantasmagorica, informeaza bestmusic.ro.

Nemaiintalnita suma este DOAR 400 $ X un sir de inca 9 zerouri. Un muzician american, Samuel Bartley Steele, a acuzat trupa de plagiat, pretinzand ca rocker-ii i-au copiat versurile unei melodii din 2004 `(Man I Really) Love This Team`, folosita ca imn de echipa de baseball a orasului Massachusetts, The Red Sox.  Steele il acuza pe Jon Bon Jovi , liderul formatiei, ca a auzit piesa in timpul campaniei prezidentiale din 2004, pro John Kerry, apoi a folosit versurile pentru a realiza hitul `I Love This Town`. Acesta a fost, ulterior, folosit ca si coloana sonora pentru Major League Baseball.

Muzicianul numeste compozitia `versiune derivata neautorizata` a piesei lui, informeaza antimusic.com, citat de contactmusic.com Steele vrea nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de $ pentru fiecare CD vandut. Si cum s-au vandut aproape 4 milioane de copii, rezulta un total de pa...pa...patru miliarde de dolari.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat marti, 14 octombrie 2008, 12:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri