Stiri

Bruce Dickinson despre preturile nesimtite ale biletelor

Bruce Dickinson despre preturile nesimtite ale biletelor

Precizam din start, pentru necunoscatori ca Bruce Dickinson este solistul trupei Iron Maiden (pe care o putem vedea pe 14 august 2010 la Cluj Napoca). Rockerul a vorbit despre preturile biletelor care in opinia lui ar trebui sa fie 'rezonabile'.

Dickinson spune ca preturile exorbitante sunt de fapt motivul pentru care de multe ori stadioanele sau salile de concert sunt pe jumatate goale iar in opinia lui singurii vinovati sunt chiar artistii.

In ceea ce priveste concertele Iron Maiden trebuie sa recunoastem ca pretul biletelor este unul decent, rockerii rezistand presiunii casei de discuri care incearca in general ca prin valoarea biletelor sa recupereze costurile de productie ale albumelor, mai ales in aceasta perioada cand in media piata a cazut in domeniu cu aproximativ 20% chiar si fata de anul trecut.

Dickinson e un nostalgic romantic, cum vreti sa ii spuneti. In materialul la care facem referire el mai vorbeste si despre legatura dintre fani si artist. Artist pentru care concertul nu trebuie sa fie o "vaca de muls" ci mult mai mult de atat, si din respect pentru spectator dar si din respect pentru ceea ce face, pentru muzica.

O viziune induiosator de idealista, astazi cand trupele sunt facute la comanda, dupa sabloane, de catre casele de discuri, cu scopul evident de a face bani, nu arta.

Ca sa parafrazam un concept microbistic, putem sa ne declaram Against Modern Music.



Maiden au scos de curand un nou album si un videoclip, detalii aici, acum va las cu o piesa clasica.


 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat vineri, 30 iulie 2010, 14:45

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri