Stiri

BUG Mafia feat. Loredana - Fara Cuvinte (videoclip oficial)

BUG Mafia feat. Loredana - Fara Cuvinte (videoclip oficial)

A fost lansat noul videoclip semnat BUG Mafia. Clipul a fost unul extrem de asteptat de fani, mai ales ca piesa "Fara Cuvinte" este realizata in colaborare cu Loredana, dupa ce au trecut mai bine de 10 ani de la prima colaborare pe piesa "Ridica-ma la cer / Realitate".

Piesa "Fara Cuvinte" este extrasa de pe albumul "Inapoi in viitor" pe care baietii urmeaza sa il lanseze in acest an. Single-ul face aluzie la modul in care ii lasa pe baieti rautatea pe care o vad in jur. Ca sa inspire decaderea societatii, si videoclipul s-a filmat printre ruine. Ideea i-a placut Loredanei, care nu este singura surpriza pregatita de mafioti. Alaturi de Loredana in clip mai apar Dragos Bucur si Mirela Oprisor, doi actori cunoscuti de la noi. 

Urmariti videoclipul mai jos.

Pe site-ul oficial al baietilor sunt scrise urmatoarele cuvinte referitoare la clip:

Vrem sa ii multumim Loredanei pentru ca a inregistrat cu noi piesa “Fara Cuvinte” si pentru ca a acceptat sa filmeze in niste conditii mai dificile decat cele intalnite in mod normal. De asemenea, le multumim lui Dragos Bucur si Mirelei Oprisor pentru modul in care au dat viata acestei povesti si vrem sa le transmitem ca nu credem ca ar fi fost alti doi actori mai potriviti pentru rolurile principale din clip. Intreaga echipa care a participat la filmari s-a comportat exceptional, insa trebuie sa ii mentionam in mod special pe Alex Ceausu si Cristi Smarandoiu, care au dat 150% si acum, la fel ca in cazul celorlalte productii pe care le-am realizat impreuna. Nu in ultimul rand, le multumim fanilor pentru rabdare si sustinere si speram ca piesa si clipul “Fara Cuvinte” se ridica la nivelul asteptarilor lor.

 

Videoclipul ridica foarte mult valoarea piesei, cred ca imi veti da dreptate in sensul asta. E un material dur, care din pacate nu prezinta decat realitatea in care traim.

Voi ce ziceti? Cum vi se pare colaborarea intre Loredana si Mafia la 13 ani de la prima lor aparitie impreuna?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat joi, 30 iunie 2011, 10:09

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri