Stiri

Byron lanseaza albumul Perfect

Byron lanseaza albumul Perfect

Dan Byron si trupa sa au ajuns deja la al treilea material discografic. Acesta se numeste, asa cum spuneam si in titlu, Perfect si va fi lansat maine, adica joi 17 februarie in The Silver Church din Bucuresti.

Povestea materialului este aceasta: „Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult - sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca Perfect este cel mai indraznet lucru pe care l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie. Lista de invitati este foarte mare si o sa aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar."

Mai multe detalii despre concert aveti aici

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 16 februarie 2011, 17:53

Comentarii(1)

oannaanton17-02-2011 17:56:19
oannaanton
campanie interesanta

a aparut pe net un film interactiv tare: http://www.youtube.com/watch?v=eBAwDBwdr2s .in functie de ce scrii apare un anumit cadou din cutieā€¦mi s-a parut funny la: casa, prajituri, mancare, flori...e o campanie de teasing vad

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri