Stiri

California Girls intre Katy Perry si Beach Boys

California Girls intre Katy Perry si Beach Boys

Rondor Records care a lansat acum 45 piesa hitul clasic Califoria Girls al celor de la Beach Boys se pare ca o va lua la intrebari pe Katy Perry. Va oferim si noi mai jos ambele piese, sa vedeti ca nu se pune problema de plagiat, cu toate acestea Rondor Music se pare ca au amenintat ca vor deschide un proces impotriva celor de la Capitol Records. Problema se refera strict la faptul ca la sfarsitul clipului Snoop Dogg spune "I really wish you all could be California girls", o formulare e drept, extrem de apropiata de refrenul piesei celor de la Beach Boys "I wish they all could be California girls."


Piesa a fost compusa in 1965 de Mike Love si Brian Wilson in 1965. Love a declarat ca ii place piesa lui Katy pe care o gaseste foarte reusita, la fel ca si colaborarea cu Snoop Dogg. Cu toate acestea nu s-a sfiit sa spuna ca in mod cert piesa aminteste de hitul clasic din 1965 al celor de la Beach Boys.

Love si Wilson nu au exprimat pana acum nici o pretentie, in mod direct, legata de folosirea de catre Katy a versului respectiv si a eventualelor apropieri dintre cele doua piese.

De altfel nu ei sunt cei care se vor ocupa de asta, la o adica. Asa cum a spus si un purtator de cuvant al lui Love, cei de la Rondor Records detin drepturile de autor si au rolul de a apara drepturile legale ale muzicienilor.

Vom vedea ce inseamna asta. Pentru moment nu a fost anuntata inceperea nici unei proceduri impotriva lui Katy Perry si Capitol Records.

Dupa cum va promiteam, iata si cele doua piese:


 

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat vineri, 06 august 2010, 13:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri