Stiri

Casanova" Mutu se saruta pe furis cu Monica Dascalu

Monica Dascalu a fost impreuna cu Mutu la nunta unui prieten de-al acestuia, Alin Mihai, om de afaceri din Pitesti. Desi vedeta PRO TV a dezmintit in trecut legatura cu "Briliantul", unii invitati spun ca cei doi au fost impreuna la nunta si ca ea i-a furat fotbalistului o sarutare. Mai mult, cind "Evenimentul zilei" i-a solicitat o declaratie, Monica a schimbat obisnuitul "Nu e adevarat" cu un mai moderat "Nu doresc sa comentez".

Reactia lui Mutu a fost asemanatoare. El nu a negat, dar nici nu a confirmat legatura: "Stiti ca nu comentez astfel de lucruri". Monica si Mutu au fost invitati duminica la o nunta in Pitesti, unde fotbalistul de la Juventus Torino a fost nas. Un numar de invitati au relatat pentru „Evenimentul zilei" ca cei doi au stat impreuna toata seara. Adi Mutu si sora sa au fost nasi ai prietenului din copilarie al "Briliantului", omul de afaceri Alin Mihai.

La cununia civila si cea religioasa, in alaiul nuntasilor s-a strecurat si cunoscuta prezentatoare a Stirilor de ora 17.00 de la PRO TV, Monica Dascalu, care a incercat sa-si protejeze identitatea in spatele unor ochelari negri, cu rame groase. Imediat dupa cununie, vedeta PRO TV s-a urcat in masina lui Mutu, cu destinatia Restaurantul Star Plaza, un complex aflat la marginea Pitestiului, pe malul riului Arges, unde presa nu a avut acces.

Conform unor martori oculari, pe tot parcursul serii, Adi nu s-a despartit de Monica Dascalu. La un moment dat aceasta i-a "furat" o sarutare "Briliantului". "Nasul s-a simtit foarte bine", spun mirii. Mireasa, Marilena Ciresoiu, a confirmat participarea Monicai la nunta, dar nu si relatia ei cu Mutu, "Toata lumea ne-a sunat astazi. Ne-am bucurat de ceva mai multa atentie decit meritam. Desigur, se intimpla asta din cauza nasului, a lui Adrian Mutu", a spus Marilena.

"Monica Dascalu a fost intr-adevar la nunta, dar nu putem confirma si nici infirma daca cei doi au venit ca un cuplu la eveniment. Trebuie sa-l intrebati pe nasu"!". Intrebata daca o cunostea dinainte pe Monica, Marilena a afirmat ca erau, intr-un fel, prietene deoarece aveau niste cunostinte comune. A evitat sa spuna cine erau aceste prietene pe motiv ca presa a speculat, oricum, foarte mult pe aceasta tema. "O cunosteam pe Monica dinainte. Nu de foarte multa vreme, dar o stiam. Imi place sa cred ca ar fi venit la nunta si daca nu era Adrian Mutu acolo", a spus Marilena.

"Probabil doriti sa stiti cum s-au simtit nasul... ce sa spun, sint sigura ca s-a simtit foarte bine", a mai spus, amuzata, mireasa. Nu raspunzi la SMS! Contactata de "Evenimentul zilei" pentru povestea de dragoste cu Mutu, Monica Dascalu a raspuns ca nu are comentarii in legatura cu acest subiect.

Apropiatii celor doi spun totusi ca totul a inceput cu o ofensiva a "Briliantului", care o asalta cu telefoane si SMS-uri zilnice. La un moment dat, Monica a negat ca are o legatura cu Mutu, dar a recunoscut ca il cunoaste si vorbeste des la telefon cu el. Prin lumea buna umbla si zvonul ca Adi ar fi platit 15 mii de dolari pentru o cursa charter cu care s-a repezit, de la Roma, sa o vada pe Monica. Cel mai probabil, aceasta s-a lasat in cele din urma cucerita de manevrele de invaluire ale atacantului.

Palmaresul lui Mutu

Prima dragoste a fotbalistului Mutu a fost Anca Nicolae, o pustoaica din Pitesti. Ca sa se razbune fiindca acesta a uitat-o dupa transferul la Dinamo, Anca n-a ezitat sa pozeze pentru "Playboy".

Ajuns in Capitala, Adrian s-a in-dragostit de Alexandra Dinu, prezentatoare a emisiunii "ProMotor". Mutu s-a casatorit cu aceasta si au impreuna un baiat, Mario. 

Ascensiunea rapida in lumea buna a fotbalului a facut din Mutu un Don Juan. Celebru si bogat, Adi si-a inselat sotia cu diferite staruri mioritice, printre care Cosmina Pasarin, Diana Cordeanu si Catrinel Menghia.

Dupa divortul de Alexandra, viata amoroasa a "Briliantului" a devenit si mai agitata. Prin patul fotbalistului au trecut, rind pe rind, fotomodelul israelian Moran Atias, prezentatoarele TV Diana Munteanu si Kitty Cepraga, precum si multe alte tinere cu "lipici" la VIP-uri si la portofel.

Fiindca anturajul si cocaina il "infierbintasera" la maximum, Mutu a simtit nevoia sa se zbenguie si cu starleta porno Laura Andresan, care l-a "turnat" in presa. Tabloidele britanice au dezvaluit povestea Monicai Strattmann, o "femeie usoara" poreclita "Picioare fierbinti", care a relatat in detaliu momentele intime petrecute cu vedeta de la Chelsea. "Cum aparea o vedeta mai frumusica, Adi o suna si ii facea propuneri indecente.

Conform zvonurilor, doar citeva l-au refuzat pe "Briliant", printre acestea numarindu-se Roxana Marcu, Raluca de la "Big Brother" si, se pare, chiar Oana Zavoranu. 

Trecut prin chinurile celor sapte luni de suspendare, Mutu a vrut sa pozeze in baiatul bun, gata sa-si refaca familia. Ceva timp a pacalit-o chiar si pe Alexandra. Paparazzi italieni l-au surprins insa alaturi de fotomodelul Aida Yespica, o splendoare din Venezuela.

Iubirile Monicai Monica Dascalu a pastrat pina acum discretia in privinta legaturilor ei amoroase. Mult timp, in perioada in care lucra la statia locala din Tirgu-Mures a PRO TV, ea a avut un prieten despre care nu vorbea foarte mult cu colegii ei. Pina anul trecut, cind a iesit la suprafata relatia cu omul de afaceri oradean Marius Vizer, nu s-a mai stiut nimic despre barbatii din viata Monicai. Afaceristul a optat, intr-un final, pentru Irina de la A.S.I.A., cu care, dupa despartirea acesteia de impresarul Florin Ionescu, are intentii serioase.

Surse din lumea mondena mai relateaza ca intre Vizer si relatia nerecunoscuta, dar si nedezmintita cu Mutu, Monica ar mai fi avut un iubit care lucreaza la Romcar, reprezentanta in Romania a Ford. Dupa toate aparentele, la 27 de ani, frumoasa si necasatorita, aceasta a intrat in posesia celui mai rivnit barbat de cetatenie romana. (Ion Popescu)

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat marti, 14 iunie 2005, 09:20

Comentarii(3)

sorin03-07-2005 20:03:00
sorin

Mutu nu e de talia Monicai

edi28-06-2005 14:39:36
edi
vulnerabilitate

ce sa zic...sincer, pana nu am deschis site-ul, la intamplare, sa vad daca gasesc vreo poza cu tine, nu am stiut cum arati.esti draguta si se vede ca ai o personalitate(la prima vedere).o relatie se merita atunci cand se merita, nu oricand.personal, Mutu nu imi place ca barbat.nu este sexi, nu are sarm de barbat.singurul lui merit este ca este fotbalist bun.pt asta il admir.de obicei nu sunt modest si nici nu o fac.cred ca arat mai bine ca el.ai grija de tine.

adi17-06-2005 21:54:40
adi

sunteti draguti amandoi

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri