Stiri

Catalin Botezatu este pe primul loc la "Dansez pentru tine"

Catalin Botezatu este pe primul loc la "Dansez pentru tine"

Sezonul al noulea al emisiunii “Dansez pentru tine” a debutat exploziv vineri seara, la Pro Tv. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 20.49, competitia visurilor. Pro Tv a fost lider detasat de audienta pe tot parcursul emisiunii atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, timp de aproape 5 ore, cat a durat prima editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine”.
In intervalul orar 20.29-1.15, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de audienta de 7,6 puncte de rating si 22,8 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 4,4 rating si 13,3 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii pe publicul din mediul urban, 21.17, Pro Tv a inregistrat 11,9 rating si 25,5 procente din cota de piata, aproape de trei ori mai mult decat Antena 1 care a avut doar 4,7 rating si 10 procente din cota de piata.

Cu doua stiluri de dans pline de culoare si de ritm, quickstep si stomp, cu visuri si povesti de viata care pot fi subiect de roman, cele opt perechi inscrise in competitia visurilor au fost victimele emotiilor primei intalniri cu ringul de dans si cu exigentul juriu.

Desi toata seara a tremurat din cauza emotiilor, designerul Catalin Botezatu a reusit sa faca doua dansuri spectaculoase care au impresionat juriul si l-au urcat direct pe primul loc in clasament. Desi inainte de verdict i-a marturisit lui Stefan Banica in direct ca de emotie nu-si mai aminteste nici ce note a primit, designerul a inceput sa topaie de bucurie si sa-si imbratiseze partenera de dans cand a aflat ca ocupa locul fruntas intre toate perechile si mai mult, ca a primit si o nota de 10. Daca la quickstep au fost apreciati pentru eleganta lor, la stompul pe care l-au dansat alaturi de coregrafa lor Caprioara si de sotul acesteia, Cici de la Sistem, Botezatu si Liuba au fost apreciati pentru expresivitate si convingerea cu care au interpretat un dans considerat de juriu complex. La coregrafia lor de stomp, au sarit scantei la propriu, pentru ca Cici a adus si chiar a si folosit live un flex.

Membrii juriului au afirmat in unanimitate ca surpriza placuta a editiei a reprezentat-o pentru ei prestatia coregrafica a celor doi Catalini din concurs: Catalin Botezatu si Catalin Morosanu. Campionul Local Kombat Catalin Morosanu a reusit cu ambitie, hotarare, autoironie si umor sa primeasca ropote de aplauze, note mari, printre care si o nota de 10 si locul al doilea in clasamentul juriului. El a amuzat publicul la coregrafia de stomp la care a aparut cu ochelari de scafandru.

Anamaria Ferentz a cucerit alaturi de partenerul ei, Sasha prin energie,  dinamism si culoare si astfel au terminat prima editie a emisiunii pe locul al treilea in clasamentul notelor juriului. Si Andreea Spataru si exoticul ei partener brazilian au scapat de emotii cand au aflat ca au primit la stompul lor atipic si la gratiosul quickstep note suficient de mari incat sa scape de emotiile primului duel din acest sezon.

Diana Dumitrescu, actrita din serialul de epoca “Aniela” de la Acasa, a impresionat juriul si publicul prin gratia sa de la quickstep unde a interpretat rolul faimoasei Marilyn Monroe, dar si prin expresivitatea sa de la stomp. Alaturi de partenerul ei Adrian Stan, Diana merge mai departe in competitia visurilor cu speranta ca va putea fara prea multe obstacole sa duca la indeplinire juramantul depus cu lacrimi in ochi la inceputul editiei.

Iuliana Luciu, actrita in serialul Aniela si partenerul sau, Grigore au tremurat si au plans de emotie pana sa afle clasamentul final, chiar daca in gradena au avut sustinatori de nadejde: iubitul Iulianei, sora ei, Nicoleta Liuciu alaturi de iubitul ei, Zsolt. Iuliana si Grigore au aflat cu ochii in lacrimi ca sunt ultima pereche salvata de la duel si ca vor merge mai departe in concurs fara sa simta gustul amar al duelului. Ei au starnit ropote de aplauze dupa coregrafia lor de la stomp creata de Bursucu la care s-au folosit pentru a tine ritmul de polonice, furculite, storcatoare de fructe si roboti de bucatarie.
Cele mai triste perechi ale serii de vineri au fost cele condamnate la primul duel al sezonului. Activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, alaturi de partenera sa, Elena Geru, si Doru Todorut, jumatatea trupei DeepCentral, alaturi de Emanuela Oprisan, se vor lupta in pasi de dans saptamana viitoare pentru a ramane in concurs. Ii asteapta o saptamana grea in care vor avea de repetat pe langa dansurile din editia in care au primit verdictul duelului, si unul dintre stilurile noi ale editiei a doua. Dupa aproape trei saptamani in care au repetat zi de zi aproape 8 ore, vestea duelului i-a afectat pe concurenti, dar i-a si mobilizat sa-si puna la bataie toate eforturile pentru a castiga lupta de vinerea viitoare care pentru una dintre perechi poate sa fie si ultima. Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care pot decide perechea care va ramane in cursa pentru implinirea unui vis, trimitand sms la 1276 cu textul Dragos sau Doru sau sunand la 0900760602 pentru a-l sustine pe Dragos Bucurenci sau la 0900760600 pentru a-l vota pe Doru Todorut.
   
Dragos Bucurenci si Elena Geru (20 de ani, Ramnicu Sarat, jud. Buzau) lupta pentru oamenii care i-au schimbat Elenei destinul si cursul vietii: parintii adoptivi si iubitul sau Iulian. Elena a fost abandonata la nastere, iar ceea ce este ea astazi se datoreaza parintilor ei adoptivi care au salvat-o si au iubit-o mai presus de orice.  Elena a avut nesansa de a se naste intr-o familie in care n-a fost dorita. A fost abandonata intr-un leagan de copii din Buzau ca o simpla papusa fragila cu ochi mari albastri. Norocul i-a suras totusi cand a fost adoptata de un cuplu de tineri casatoriti care isi doreau nespus de mult un copil. Din acea clipa atat viata Elenei, cat si a celor care i-au devenit parinti s-a schimbat. Stela, mama adoptiva, a visat intr-o noapte o fetita blonduta de aproximativ patru luni care o striga “mama”. Imediat dupa acest vis, Stela a inceput sa caute cu disperare in leagane si orfelinate pentru a adopta un copil. Dupa patru luni de cautari a gasit-o pe Elena, a gasit fetita pe care a visat-o. Intreaga lor viata, parintii s-au sacrificat pentru educatia Elenei. Aceasta a facut balet inca de la varsta de 3 ani si 8 luni. A facut si pian. Mama ei a fost cea care a dus-o in brate la repetitii cat a fost mica si chiar si dupa ce s-a imbolnavit a fost langa ea si a sustinut-o. Acum Elena vrea sa-i vada zambind linistiti, fara grija bolilor si a zilei de maine, sa le intoarca sacrificiile cu care au crescut-o si sa le multumeasca pentru viata frumoasa pe care i-au daruit-o. Cei care vor ca visul Elenei sa se implineasca, pot trimite sms la 1276 cu textul Dragos sau pot suna la 0900760602.

Doru Todorut si Emanuela Oprisan (18 ani, com. Lipanesti, jud. Prahova) lupta ca prin dans sa aduca un zambet familiei Emei, mamei si celor 6 frati, care au dus o viata grea, intr-o familie cu un tata mereu absent si fara posibilitati materiale. Mama Emanuelei si-a daruit intreaga viata celor 7 copii, a muncit pentru ei, a suplinit locul tatalui, care si-a abandonat familia si le-a facut numai probleme. Emanuela vrea ca mama ei sa se intoarca de la munca din Italia, acolo unde a plecat pentru a-si intretine familia, vrea sa isi ajute fratii care au probleme materiale, dar si cele doua nepotele cu probleme de sanatate. Telespectatorii care vor sa o sustina pe Emanuela in cursa pentru implinirea unui vis o pot face salvand-o de la duel printr-un sms la 1276 cu textul Doru sau prin telefon la 0900760600.

Sursa: protv.ro Autor: Adi.Vrauko, postat sambata, 20 martie 2010, 16:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri