Stiri

Catalin Morosanu, in finala la "Dansez pentru tine"

Catalin Morosanu, in finala la "Dansez pentru tine"

O noua editie a emisiunii Dansez pentru tine se va incheia vinerea aceasta. Cele doua cupluri care se vor confrunta sunt Iuliana Luciu si Grigore Moldovan si Catalin Morosanu si Magdalena Ciorobea, fiecare din ele va incerca sa castige intrecerea si implicit posibilitatea de a-si indeplini un vis.

Editia de saptamana trecuta a fost una in care si celelalte cupluri, cele care parasisera deja competitia, adica: Dragos Bucurenci si Elena Geru, Anamaria Ferentz si Sasha Gheciu, Catalin Botezatu si Liuba, Doru Todorut si Ema dar si Furnica si Adi Stan au luptat pentru premiul de popularitate acordat de public.

In semifinala propriu zisa s-au intrecut: Catalin Morosanu si Magdalena Ciorobea, Iuliana Luciu si Grigore Moldovan, Vali Vijelie si Adriela Morar, Alex Velea si Cristina Stoicescu, Ada Condeescu si George Pistereanu.

In finala de pe 7 mai 2010 se vor infrunta Catalin Morosanu si Magdalena Ciorobea, Iuliana Luciu si Grigore Moldovan. Tot atunci publicul va desemna castigatorii premiului de popularitate. Pentru mai multe detalii si pentru a putea vota accesati siteul Dansez Pentru Tine.

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat luni, 03 mai 2010, 10:27

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri