Stiri

Ce le innebuneste pe femei e un efect

Ce le innebuneste pe femei e un efect

De catva timp incoace, "ceva" le innebuneste pe femei. "Simptomele" s-au agravat in ultima perioada, fiind chiar martorii unor "incidente" spontane, de parca femeile si-au pierdut mintile. Personajul principal al unei astfel de intamplari a fost chiar "iepurasul" Gina Pistol, care, a fost surprinsa de o camera video in timp ce alerga dupa un pusti, incercand sa il atinga.

Ceata ce a invaluit marele secret a fost imprastiata vineri seara in cadrul unei petreceri, Body Sutra Party, organizata la Romexpo, locatie tinuta secreta pana in ultima clipa. La fata locului, s-au inghesuit si vedetele sa descopere misterul pastrat atat de bine de cei de la Ogilvy: Class, Gianina Corondan (cu o coafura - creasta de toata mandretea), Andreea Raicu, Delia, fetele de la Sexxy, Jojo, Paula Seling, Catrinel Sandu, Catalin Dezbracatu' (al Carcotasilor) cat si Catalin Botezatu, Gina Pistol, Razvan Fodor (Krypton), Mircea Badea si Oreste.

Nici Razvan Ciobanu, care s-a ocupat de linia vestimentara a campaniei nu s-a lasat mai prejos. Cu aceasta ocazie au fost adusi special din strainatate mai multi DJ ce au animat atmosfera. Aproape de miezul noptii a fost dezvaluit marele secret, sau mai bine zis efect... Axe. Putin mai lipsea ca tobele sa bata, caci artificii au fost, dansatoare la fel si spray Axe cat cuprinde, ce atragea domnisoarele mai aproape de scena. Deci, efectul s-a simtit imediat, asa ca, sa nu va mirati domnilor daca pe strada, dupa ce v-ati dat in prealabil cu Axe, femeile vor innebuni dupa dumneavoastra.

Sursa: cronica romana Autor: Anonymous, postat marti, 16 martie 2004, 10:19
Tags: axe

Comentarii(4)

anda11-04-2004 23:59:30
anda

stie cineva adresa clubului bonsai al lui catalin botezatu?dar vre-un nr de telefon de al lui?

cristina metea25-03-2004 19:25:01
cristina metea
asking for more

as vrea o adresa concreta de mail a lui catalin botezatu... in acest fan club am impresia ca vorbesc singura adresa mea de mail e :cristinametea@yahoo.com asta pentru ca as avea atatea sa i scriu ...

bella25-03-2004 19:21:18
bella
catalin botezatu

cred ca a fost cel maI NATURAL in emisiunea,,o zi cu fat fumos" pt ca a sarutat-o de chiar pe aleasa lui

christine25-03-2004 19:10:53
christine
no particular subject

hello.....tocmai am citit mesajele adresate lui catalin botezatu si nu pre inteleg nimic!!! pana la urma raspunde la mesajele admiratoarelor sau nu???

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri