Stiri

'Cei mai iubiti romani'

'Cei mai iubiti romani'

Vedeta 'Surprize, surprize' a fost ajutata de vedeta 'Iarta-ma', Raluca Moianu, care a avut rolul de a prezenta nominalizarile, cate trei, la cele 15 categorii. Sondajul a fost efectuat de IMAS, pe baza propunerilor de nume de personalitati venite din partea TVR si PTW (Prime Time World Broadcast).

Rezultatele s-au stabilit in urma voturilor a 1.168 de persoane, un esantion reprezentativ pentru un numar total de 20.021.248 de romani.

Premiul 'Cel mai iubit comic' a fost adjudecat de grupul Divertis. Intrebati de Andreea Marin daca intentioneaza sa 'monopolizeze' locurile fruntase in galeria umorului romanesc, castigatorii au dat, in cor, un raspuns afirmativ. Numai Gyuri Pascu nu s-a abtinut sa emita o cugetare 'adanca', in stilul lui caracteristic: 'In Romania, umorul este o constanta, doar numarul televiziunilor este in crestere'.

Inaintea desemnarii castigatorului la categoria 'Cel mai iubit interpret de muzica populara', Andreea Marin i-a invitat pe artistii Stela Popescu si Forin Piersic, laureatii editiei de anul trecut la categoriile 'Cel mai iubit actor/Cea mai iubita actrita'. Cu aceasta ocazie, Florin, prezent la ceremonia decernarii Premiului Oscar actritei Nicole Kidman, dorind sa ii demonstreze colegei sale din Romania pretuirea sa, i-a daruit o copie a celebrului trofeu. Nedorind sa ramana datoare, Stela Popescu i-a oferit lui Piersic o bancnota de un milion de dolari.

Nicolae Furdui Iancu a iesit 'Cel mai iubit interpret de muzica populara'. Monica Anghel este 'Cel mai iubit interpret pop-rock- dance'. 'Acest premiu inseamna mult pentru mine. Este dovada ca romanii au incredere in ceea ce pot face eu ca solista, ca este nevoie de muzica buna, de artisti normali, fara aere de vedeta.'

La categoria 'Cel mai iubit actor', Horatiu Malaele a inscris fara drept de apel. Deoarece Malaele se afla, in momentul desfasurarii Galei, departe de tara, in Insula San Martin, el a transmis romanilor un mesaj prin satelit. Premiul a fost ridicat de nasul de cununie, actorul Emil Hossu.

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au fost votati 'Cel mai iubit cuplu al anului'. 'La anul vom incerca sa castigam la o alta categorie. Am vrea sa credem ca acest premiu se datoreaza si jurnalului pe care-l realizam la Antena 1.' La categoria 'Cea mai iubita vedeta feminina de televiziune', ziaristul Cristian Tudor Popescu a inmanat premiul castigatoarei, Andreea Esca. Vedeta Pro TV a marturisit ca fata ei, Alexia, urmareste cu atentie 'Surprize, surprize'.

Lucian Mandruta a oferit trofeul castigatorului la categoria 'Cel mai iubit sportiv'. Adrian Mutu a marcat, insa n-a putut sa-si ridice premiul, pentru ca se afla la Londra. L-am contactat telefonic si ne-a marturisit: 'Sunt fericit si mandru ca atata lume s-a gandit la mine. Vreau sa le multumesc tututor si sper sa nu-i dezamagesc niciodata pe cei care au incredere in mine si in ceea ce fac'.

La categoria 'Cel mai iubit om de radio' a fost in aer Andrei Gheorghe. Acesta s-a aratat mirat de criteriul premierii: 'N-am cum sa fiu ?Cel mai iubit? jurnalist de radio. Eu sunt ?Cel mai bun? jurnalist de radio!'.

Sursa: intercont.ro: Radu Popa, Dana Ciobanu - Jurnalul National Autor: Anonymous, postat luni, 12 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri